Olja Karleuša Doček Nove godine

Olja Karleuša za doček Nove godine nastupa u Hotelu Park u Doboju, a na sceni će joj se pridružiti i Karamba bend.

2024

Proslavite doček Nove 2024. godine u prestižnom Hotelu Park u Doboju, koji će svojim gostima ponuditi nezaboravno veče uz fenomenalnu Olju Karleušu i Karamba bend. Već poznat po izvanrednim dočecima Nove godine, hotel nastavlja tradiciju vrhunskih zabava, obećavajući bogat program, izuzetan ambijent i vrhunsku uslugu.

Olja Karleuša, čija scenska prisutnost i vokalne sposobnosti ne prestaju da impresioniraju, zajedno sa Karamba bendom, priprema muzički spektakl koji će svakog gosta ostaviti bez daha. Bez obzira na muzičke preference, repertoar ovog događaja obećava da će zadovoljiti ukuse svih prisutnih.
Olja Karleuša Doček Nove godine 2025

Hotel Park je za ovu priliku osmislio posebne novogodišnje pakete koji uključuju smeštaj, večeru i ulazak na proslavu, po veoma pristupačnim cenama. Cilj je da se svim gostima omogući da dožive magiju dočeka Nove godine u komforu i luksuzu, bez kompromisa na kvalitetu usluge ili iskustva.

Doček u Hotelu Park sa Oljom Karleušom i Karamba bendom predstavlja priliku da se stara godina isprati na najlepši način, uz sjajnu muziku, fantastičnu atmosferu i nezaboravne trenutke. Zato, nemojte čekati - rezervišite svoje mesto na vreme i osigurajte sebi ulaznicu za jedan od najtraženijih novogodišnjih događaja u Doboju.

2023

Nova godina u gradu Doboju će biti obeležena na neverovatan način, uz neponovljiv doček sa popularnom pevačicom Oljom Karleušom. Ovo će biti prava prilika za sve ljubitelje dobre muzike da uživaju u njenom spektakularnom nastupu, koji će se održati u Hotelu Park.

Organizatori su se potrudili da program bude vrhunski i nezaboravan za sve goste. U cenu od 385KM za dve osobe, posetioci će dobiti ne samo noćenje sa doručkom, već i pristup wellness i spa centru, kao i priliku da prisustvuju najboljem dočeku Nove godine u gradu, uz Olju Karleušu i Limit Bend.
Olja Karleuša Doček Nove godine 2025

Hotel Park u Doboju je idealna lokacija za ovaj događaj, s obzirom na njegov kapacitet i mogućnosti. Očekuje se veliki broj posetilaca koji će zajedno dočekati Novu godinu na najbolji mogući način. Svi koji budu prisustvovali ovom događaju sigurno će uživati u nezaboravnoj atmosferi i napuniti se pozitivnom energijom za početak nove godine.

Olja Karleuša se, kao pravi izvođač, već priprema za svoj nastup i planira da napravi nezaboravnu atmosferu koja će obeležiti ovaj događaj. Svi ljubitelji dobre muzike će imati priliku da uživaju u njenim hitovima i pesmama sa novog albuma, što će sigurno biti pravo osveženje za sve prisutne. Doček Nove godine u Doboju sa Oljom Karleušom je događaj koji se ne sme propustiti, jer će biti jedinstveno iskustvo koje će se dugo pamtiti.

2018

Olja Karleuša se sprema da dočeka Novu godinu na specijalan način - nastupom u prelepom Hotelu Park u Doboju. Nakon četiri godine pauze, pevačica je spremna da predstavi svoj novi muzički materijal, koji će najverovatnije nositi naslov po pesmi "Zicer". Olja se raduje što će publika moći da čuje nove numere već za dve nedelje, a za očekivati je da će njeni fanovi biti zadovoljni novim pesmama.

Iako neće organizovati klasičnu promociju albuma, Olja planira da nove pesme predstavi kroz televizijska gostovanja. Ovo će joj, međutim, zahtevati puno rada i angažovanja u narednom periodu.
Olja Karleuša Doček Nove godine 2025

Oni koji su zainteresovani da dočekaju Novu godinu na lokaciji poput Hotela Park u Doboju, treba da imaju na umu da će ovo biti jedan od ekskluzivnijih dočeka. Cena ulaznica će verovatno biti nešto viša u odnosu na druge lokacije, ali svakako će biti dobar izbor za one koji žele da dočekaju Novu godinu na poseban i luksuzan način.

Ažurirano: Mar 6, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama