38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Nova godina u gradu Doboju će biti obeležena na neverovatan način, uz neponovljiv doček sa popularnom pevačicom Oljom Karleušom. Ovo će biti prava prilika za sve ljubitelje dobre muzike da uživaju u njenom spektakularnom nastupu, koji će se održati u Hotelu Park.

Organizatori su se potrudili da program bude vrhunski i nezaboravan za sve goste. U cenu od 385KM za dve osobe, posetioci će dobiti ne samo noćenje sa doručkom, već i pristup wellness i spa centru, kao i priliku da prisustvuju najboljem dočeku Nove godine u gradu, uz Olju Karleušu i Limit Bend.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Hotel Park u Doboju je idealna lokacija za ovaj događaj, s obzirom na njegov kapacitet i mogućnosti. Očekuje se veliki broj posetilaca koji će zajedno dočekati Novu godinu na najbolji mogući način. Svi koji budu prisustvovali ovom događaju sigurno će uživati u nezaboravnoj atmosferi i napuniti se pozitivnom energijom za početak nove godine.

Olja Karleuša se, kao pravi izvođač, već priprema za svoj nastup i planira da napravi nezaboravnu atmosferu koja će obeležiti ovaj događaj. Svi ljubitelji dobre muzike će imati priliku da uživaju u njenim hitovima i pesmama sa novog albuma, što će sigurno biti pravo osveženje za sve prisutne. Doček Nove godine u Doboju sa Oljom Karleušom je događaj koji se ne sme propustiti, jer će biti jedinstveno iskustvo koje će se dugo pamtiti.

Olja Karleuša se sprema da dočeka Novu godinu na specijalan način - nastupom u prelepom Hotelu Park u Doboju. Nakon četiri godine pauze, pevačica je spremna da predstavi svoj novi muzički materijal, koji će najverovatnije nositi naslov po pesmi "Zicer". Olja se raduje što će publika moći da čuje nove numere već za dve nedelje, a za očekivati je da će njeni fanovi biti zadovoljni novim pesmama.

Iako neće organizovati klasičnu promociju albuma, Olja planira da nove pesme predstavi kroz televizijska gostovanja. Ovo će joj, međutim, zahtevati puno rada i angažovanja u narednom periodu.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Oni koji su zainteresovani da dočekaju Novu godinu na lokaciji poput Hotela Park u Doboju, treba da imaju na umu da će ovo biti jedan od ekskluzivnijih dočeka. Cena ulaznica će verovatno biti nešto viša u odnosu na druge lokacije, ali svakako će biti dobar izbor za one koji žele da dočekaju Novu godinu na poseban i luksuzan način.

Olja Karleuša - Doček Nove godine
Olja Karleuša - Doček Nove godine
Olja Karleuša - Doček Nove godine
Olja Karleuša - Doček Nove godine
Olja Karleuša - Doček Nove godine

Da li Olja Karleuša peva ngde za doček Nove godine?

Olja Karleuša ima nastup za doček Nove godine u Hotelu Park u Doboju.

Koliko košta doček Nove godine sa Oljom Karleušom?

Cena noćenja sa doručkom, wellnessa i spa, kao i dočeka Nove godine sa Oljom Karleušom i Limit Bendom iznosi 385KM za dve osobe.