Doček Nove godine u BeograduDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Vodič za Novu godinu u Beogradu - Doček Nove godine 2020.
Ukoliko tražite doček na splavu, krstarenje brodom, u klubu, hotelu, restoranu ili kafani , ili putovanja za Novu godinu, nova-godina.rs ima za vas veliki broj novogodišnjih žurki u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Možemo da Vam pružimo najbolje informacije za doček Nove godine 2020 u Beogradu i Srbiji sa svim detaljnim informacijama i fotografijama.
Osim prezentacija najboljih žurki za Novu godinu kod nas na sajtu možete pronaći dosta novogodišnjih vesti, ideja za doček Nove godine u Srbiji, predloge za novogodišnju šminku, frizure i garderobu, kao i spisak najboljih novogodišnjih putovanja za one koji su u mogućnosti da Novu godinu dočekaju na nekom lepom putovanju.
Doček Nove godine u Beogradu - Doček Nove godine 2020 Beograd

Ukoliko ste ikada za Novu godinu bili u Beogradu, poželećete da se uvek u njega i vratite. Stvari oko kojih će se svi koji su ga posetili definitivno složiti su noćni život koji je jedan od najboljih u Evropi, gostoljubivi i veoma ljubazni ljudi, hrana tj kafane i restorani u kojima se služe odlična jela po veoma pristupačnim cenama (pogotovo za strance)
Noćni život u Beogradu je aktivan svaki dan za razliku od drugih gradova u Evropi, zbog toga ga i nazivaju evropskom prestonicom noćnog života i izazaka. Mladi u Beogradu izlaze svako veče kao da je petak, a nije retko ni da pravo posle noćnog provoda produže na posao. Pošto se u klubove nikada ne izlazi pre ponoći, veče se obično započne u nekom restoranu, kafiću ili baru.
Veliki broj različitih noćnih klubova, kafića, barova, kafana, restorana i splavova čine noćni život Beograda jedan od najzanimljivijih u Evropi. Raznovrsnog su enterijera i muzičkih pravaca, postoje klubovi u kojima gostuju svetski Dj-evi, sa House, RnB, RnR, zabavnom, narodnom muzikom, živim svirkama...
Takođe, klubova, kafića, kafana i restorana ima za svačiji džep u zavisnosti od toga koliko novca želite da potrošite.
Više puta je Beograd bio proglašen najzanimljivijim gradom za izlazak u Evropi, naročito nam je drago kada tako nešto prenesu svetski mediji kao što su CNN i New York Times
Svake godine se povećava broj gostiju koji nam dolaze iz Evrope za Novu godinu, pre svega iz susednih zemalja kao što su Slovenija i Hrvatska. Oni su oduševljeni prijateljskom atmosferom i velikim izborom mesta za provod koja se nalaze po celom gradu: od Kalemegdanske tvrđave, centra grada, splavova koji se nalaze na Dunavu i Savi do zanimljivih klubova na Adi Ciganliji.
Zašto dočekati Novu godinu u Srbiji?
Doček Nove godine u Beogradu
Doček Nove godine u Beogradu
Doček Nove godine u Beogradu