Doček Nove godine na Trgu u Zaječaru Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Zaječarce će ove godine u najluđoj noći zabavljati „Amadeus bend“, jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu, a i šire. Uz najbolje hitove, Zaječarci će đuskati cele noći, a očekuje se da će nastup trajati do ranih jutarnjih časova. Veliki hitovi ove grupe učinili su ih miljenicima među širom muzičkom populacijom, različitih uzrasta.

Poslednji album koji je objavila ova grupa, nosi naziv: „Budi svoja“. Tokom cele večeri, izvodiće svoje najveće hitove, a publika će moći da očekuje nezaboravan provod. Jer, tako je uvek sa „Amadeus bendom“.
Doček Nove godine na Trgu u Zaječaru - Doček Nove godine 2023

Zaječar je grad koji je poznat po odličnoj organizaciji kada je doček Nove godine u pitanju, a ne sumnjamo da će tako biti i ove godine. Pozivamo sve ljude iz Zaječara i okoline da dođu i u predstojeću godinu uđu zadovoljni, srećni i zadovoljni. „Amadeus bend“ će se potruditi da opravda sva očekivanja. Na vama je da dođete i uživate, sve ostalo prepustite ovim divnim momcima iz benda. Ukoliko još razmišljate, gde biste mogli za doček. Neka ovo bude vaš izbor, sigurni smo da nećete pogrešiti. Zaječar je grad koji je uvek domaćin najvećih muzičkih talenata, tako je i ovog puta.

Dočekajte Novu godinu na pravi način!
Posle nekoliko godina, Zaječar će konačno ponovo dobiti pravu proslavu Nove godine kakvu zaslužuje. Dobra muzika, vatromet za pamćenje i osveženje očekuje sve posetioce zaječarskog trga u novogodišnjoj noći.

Kako najavljuje gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, početak programa je predviđa se za 22h.
Doček Nove godine na Trgu u Zaječaru - Doček Nove godine 2023

“I ove godine nastavićemo tradiciju koju je grad imao godinama u nazad kada smo bili na vlasti. Velika zahvalnost donatorima koji će finansirati dolazak OK Benda koji će zabavljati zaječarce i timočane na Trgu osobođenja u Zaječaru tokom novogodišnje noći. Kao što smo i obećali Zaječar će stabilizovati finansije, ponovo srediti infrastrukturu, početi dovođenje investitotara, ali i pevati i radovati se! Naglašavam, da ni jedan jedini dinar iz budžeta grada, JP i ustanova neće biti potrošen za ovaj događaj. Očekujem da ove godine gradski trg bude pun zaječaraca i gostiju iz čitave Timočke krajine, ali i iz susedne Bugarske” – rekao je Boško Ničić, gradonačelnik grada Zaječara.

Kako se očekuje, program počinje u 22h gostovanjem OK Benda. U ponoć sledi vatromet, nakon čega će se svojim sugrađanima obratiti Boško Ničić gradonačelnik garada Zaječara. Za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici poput čaja, kuvanog vina ili rakije, a ukoliko se budu pronašli sponzori, ove godine na zaječarskom trgu ponovo će zamirisati pečeni vo, koji će biti dat Crvenom krstu ili zaječarskim izviđačima da vrše podelu svim građanima koji na trgu dočekaju Novu godinu.
Doček Nove godine na Trgu u Zaječaru