Darko Lazić Doček Nove godine

Darko Lazić peva za doček Nove godine u sali Belgrade Fair Hall 5, sa Andreanom Čekić i Džejlom Ramović

Cena karte za Novu godinu u Belexpo Centru iznosi od 130€ do 240€

U cenu karte je uključena svečana večera i neograničena konzumacija pića

2024

Darko Lazić doček Nove godine - Belgrade Fair Hall 5 Beograd

Kako to obično biva, doček Nove godine Beograd je događaj koji se čeka s nestrpljenjem, ali ovog puta priča je još posebnija. Darko Lazić, osvajač titule Zvezde Granda 2009. godine, predvodiće nezaboravnu muzičku feštu za doček Nove godine 2024. u elitnom prostoru Belgrade Fair Hall 5, pozicioniranom u Beogradu na vodi.

Prostor koji se može pohvaliti sa impresivnih 2.500 kvadratnih metara i plafonom visokim osam metara, nije samo obična lokacija. Uz najmoderniju audio i video produkciju, led ekrane i jedinstvenu ponudu hrane, Belgrade Fair Hall 5 postavlja visoke standarde u pogledu organizacije i usluge. Uz Darka Lazića doček Nove godine postaje pravi spektakl.
Darko Lazić Doček Nove godine 2025

Još od pobede u Zvezdama Granda, Darko Lazić se pozicionirao kao jedan od vodećih izvođača u regionu. Hitovi poput "Brate moj", "Idi drugome", "Srce od silikona" i "Korak do sna" doneli su mu brojne obožavaoce. A sada, Darko Lazić doček 2024. postaje jedan od najtraženijih događaja u glavnom gradu. Uz Lazića, na istoj sceni za doček Nove godine, nastupiće i sjajne Andreana Čekić i Džejla Ramović, čineći ovu noć nezaboravnom.

Beograd je poznat po svojim spektakularnim proslavama i dočeku Nove godine. Međutim, Darko Lazić doček Nove godine u Belgrade Fair Hall 5 je nešto što postavlja nove standarde i što će, bez sumnje, biti upamćeno kao jedan od najluksuznijih i najposećenijih događaja.

Ako tražite mesto gde će Nova godina Beograd biti ne samo zabava, već i doživljaj za sva čula, onda je Belgrade Fair Hall 5 mesto koje ne smete propustiti. Očekuje vas bogat meni, od predjela preko glavnih jela, pa sve do šest vrsta torti i kolača.

Zato, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravan Darko Lazić doček Nove godine 2024. u Beogradu na vodi!

2023

Darko Lazić doček Nove godine - Hotel Holiday Inn Belexpocentar

Belexpo Centar je rešio da i ove godine napravi spektakl za doček Nove godine i pozove popularnog pevača Darka Lazića da sa svojom talentovanom koleginicom, Adreanom Čekić odvede sve goste u Novu godinu. Belexpo Centar je poznat po organizovanju ekstravagantnih proslava, koncerata i ostalih kulturnih dešavanja. Ako niste znali Hotel Holiday Inn je deo kompanije Belexpo Centar, što znači da možete rezervisati noćenje sa doručkom u hotelu po specijalnoj ceni ako ste kupili karte za doček Nove godine. Prostor Belexpo Centra poseduje najsavremeniju rasvetu, video i audio produkciju koju ste videli u našim ugostiteljskim objektima.
Darko Lazić Doček Nove godine 2025

Darko Lazić je ove godine angažovan da zabavlja goste i napravi spektakularnu novogodišnju atmosvetu zajedno sa svojom koleginicom Andreanom Čekić. Svi ljubitelji narodnog zvuka i poznatih hitova folk muzike obavezno da razmotre doček Nove godine u Belexpo Centru.

Publika je prvi put čula Darka Lazića kada se pojavio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2009. godine. Na ovom takmičenju je pobedio upravo zahvaljujući glasovima publike. Do današnjeg dana Darko Lazić je izdao 2 albuma i brojne hit singlove koji su nezaobilazni deo svih proslava.

Karte za doček Nove godine u Belexpo Centru iznose od 180 do 240 eura, a cena karte zavisi od pozicije stola u prostoriji. U cenu karte uračunata je svečana večera, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i burek sa sirom ili mesom posle ponoći.

Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama