38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)
+381 66 00 22 55
* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na www.nova-godina.rs
Doček Nove godine 2024 - Sava Centar

Kako se dani sve brže kreću ka ulasku u 2024. godinu, Beograd se sprema da zasija u punom sjaju. Srce ovog sjaja je upravo Sava Centar doček Nove godine. Onima koji prate trendove i žele nezaboravno iskustvo, predstavljamo najsjajniji Doček Nove godine Beograd - spektakl u Banket sali Sava Centra sa neponovljivom Aleksandrom Prijović.

Sava Centar, poznat kao domaćin mnogih velikih događaja, ovog puta je ponovo sve premašio. Sa svojim modernim renovacijama, proširenjima i jedinstvenim dodacima poput impresivne banket sale i prelepe zimske bašte, ovo mesto postavlja nove standarde za Doček Nove godine Sava Centar. A uz sve to, dodajte i vrhunsku akustiku i savršenu organizaciju, i dobijate pravu pozornicu za grandioznu proslavu.

Sava Centar Nova godina ne bi bio potpun bez prave muzičke zvezde koja će ga osvetliti, a tu ulogu preuzima niko drugi do Aleksandra Prijović. Kako njen glas odzvanja kroz ovaj veličanstveni prostor, svi prisutni će biti uvučeni u magičnu atmosferu njenih hitova. Sa njenom sposobnošću da poveže publiku i stvori pravu euforiju, Doček Nove godine Aleksandra Prijović će biti događaj o kojem će se pričati mesecima nakon toga.

Restorani & Kafane - Nova godina 2024 Beograd

Ne samo da će Aleksandrin nastup biti centralni deo večeri, već će se gostima pružiti i prilika da uživaju u raskošnom meniju, pažljivo pripremljenom od strane profesionalnih kuvara. Svaki zalogaj biće delikates, a paleta pića će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse.

Aleksandra Prijović doček 2024. nije samo muzički doživljaj, to je sveobuhvatno iskustvo koje kombinuje vrhunsku zabavu, ukusnu hranu i piće i luksuzan ambijent koji oduzima dah. Sa bogatim iskustvom Sava Centra u organizaciji velikih događaja, ova Nova godina Beograd je sigurno ulaganje u nezaboravne uspomene.

Dakle, ako ste spremni da uđete u 2024. godinu sa stilom, sjajem i popularnom muzikom, ne čekajte predugo! Mesta za ovaj ekskluzivni doček se brzo popunjavaju. Budite deo ovog neponovljivog iskustva i obezbedite svoje mesto među zvezdama te magične noći. Dočekajte Novu godinu sa šarmom i elegancijom kakvu samo Beograd može da pruži!

Za dobru atmosferu za Novu godinu u Sava Centru će se pobrinuti Aleksandra Prijović, a ova sada već velika Zvezda Granda sa mnoštvom hitova iza sebe je garant da salu nećete napustiti pre jutarnjih časova.
Piće po utrošku

Svečana večera

Red zone - 170€
Bronze zone - 190€
Silver zone - 210€
Gold zone - 240€
Platinum zone - 270€

Restorani & Kafane - Nova godina 2024 Beograd

* za veću mapu, kliknite na fotografiju
+381 66 00 22 55
* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na www.nova-godina.rs
Milentija Popovića 9,
11070 Beograd,
Srbija (RS)
Sava Centar - Banket sala
Sava Centar - Banket sala

Koja je cena dočeka Nove godine u Sava centru, u banket sali?

Cene ulaznice za doček biće se kreću od 170€

Ko peva za doček Nove godine u Banket sali Sava Centra?

Za Novu godinu nastupa zvezda Aleksandra Prijović

Gde se nalazi Banket sala Sava Centra?

Nalazi se na adresi Milentija Popovića 9