Doček Nove godine će upotpuniti popularna pevačica Aleksandra Prijović.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cene ulaznica za doček u Sava Centru su:
Red zone - 170€
Bronze zone - 190€
Silver zone - 210€
Gold zone - 240€
Platinum zone - 270€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Sava Centar Banket sala

Doček Nove godine 2024 - Sava Centar

Kako se dani sve brže kreću ka ulasku u 2024. godinu, Beograd se sprema da zasija u punom sjaju. Srce ovog sjaja je upravo Sava Centar doček Nove godine. Onima koji prate trendove i žele nezaboravno iskustvo, predstavljamo najsjajniji Doček Nove godine Beograd - spektakl u Banket sali Sava Centra sa neponovljivom Aleksandrom Prijović.

Sava Centar, poznat kao domaćin mnogih velikih događaja, ovog puta je ponovo sve premašio. Sa svojim modernim renovacijama, proširenjima i jedinstvenim dodacima poput impresivne banket sale i prelepe zimske bašte, ovo mesto postavlja nove standarde za Doček Nove godine Sava Centar. A uz sve to, dodajte i vrhunsku akustiku i savršenu organizaciju, i dobijate pravu pozornicu za grandioznu proslavu.

Sava Centar Nova godina ne bi bio potpun bez prave muzičke zvezde koja će ga osvetliti, a tu ulogu preuzima niko drugi do Aleksandra Prijović. Kako njen glas odzvanja kroz ovaj veličanstveni prostor, svi prisutni će biti uvučeni u magičnu atmosferu njenih hitova. Sa njenom sposobnošću da poveže publiku i stvori pravu euforiju, Doček Nove godine Aleksandra Prijović će biti događaj o kojem će se pričati mesecima nakon toga.


Ne samo da će Aleksandrin nastup biti centralni deo večeri, već će se gostima pružiti i prilika da uživaju u raskošnom meniju, pažljivo pripremljenom od strane profesionalnih kuvara. Svaki zalogaj biće delikates, a paleta pića će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse.

Aleksandra Prijović doček 2024. nije samo muzički doživljaj, to je sveobuhvatno iskustvo koje kombinuje vrhunsku zabavu, ukusnu hranu i piće i luksuzan ambijent koji oduzima dah. Sa bogatim iskustvom Sava Centra u organizaciji velikih događaja, ova Nova godina Beograd je sigurno ulaganje u nezaboravne uspomene.

Dakle, ako ste spremni da uđete u 2024. godinu sa stilom, sjajem i popularnom muzikom, ne čekajte predugo! Mesta za ovaj ekskluzivni doček se brzo popunjavaju. Budite deo ovog neponovljivog iskustva i obezbedite svoje mesto među zvezdama te magične noći. Dočekajte Novu godinu sa šarmom i elegancijom kakvu samo Beograd može da pruži!

Muzika

Za dobru atmosferu za Novu godinu u Sava Centru će se pobrinuti Aleksandra Prijović, a ova sada već velika Zvezda Granda sa mnoštvom hitova iza sebe je garant da salu nećete napustiti pre jutarnjih časova.


Piće

Piće po utrošku

Hrana

Svečana večera

Cena

Red zone - 170€
Bronze zone - 190€
Silver zone - 210€
Gold zone - 240€
Platinum zone - 270€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Adresa

Milentija Popovića 9,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli