Aleksandra Prijović Doček Nove godine

Aleksandra Prijović će održati doček Nove godine u banket sali Sava Centra u Beogradu.

Banket sala Sava Centra, koja je renovirana, pruža komfor i luksuz za čak 1000 posetilaca.

2024

Aleksandra Prijović doček Nove godine - Banket sala Sava centar Beograd

Sa tradicijom proslava koja seže decenijama unazad, srpska prestonica svake godine podiže lestvicu kvaliteta i ponude za sve one koji žele da doček Nove godine proslave na poseban način. U središtu ovogodišnje euforije nalazi se događaj koji obećava da postane vrhunac svega viđenog do sada - Aleksandra Prijović doček Nove godine u banket sali Sava Centra.

Karijera Aleksandre Prijović, danas poznate kao Živojinović, je primer uspona talentovane mlade pevačice koja je svojim glasom i harizmom uspela da osvoji srca ne samo u Srbiji, već i širom Balkana. Od njenog izlaska na scenu 2013. godine, kada je sa pesmom "Za nas kasno je" postala prepoznatljivo ime, pa sve do danas, Aleksandra nije prestala da iznenađuje i oduševljava.
Aleksandra Prijović Doček Nove godine 2025

Aleksandra Prijović doček 2024 u Sava Centru predstavlja jedinstvenu priliku da se doživi muzički spektakl u srcu Beograda. Renovirana banket sala Sava Centra, koja pruža komfor i luksuz za čak 1000 posetilaca, biće idealna pozornica za ovaj grandiozni događaj.

No, nije samo muzika ono što čini ovu novogodišnju noć posebnom. Sava Centar je poznat po svojoj izuzetnoj akustici, savršenim svetlosnim efektima i profesionalnom osoblju, što sve zajedno garantuje nezaboravno iskustvo. U kombinaciji sa Aleksandrinim glasom, očekuje nas prava magija.

U svetlu njenih prethodnih uspeha i sve veće popularnosti, šansa da će karte za ovu novogodišnju noć biti rasprodate u rekordnom roku. Zato, ako želite da doživite Aleksandra Prijović Nova godina spektakl, savetujemo da ne čekate. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nečeg zaista posebnog u samom srcu Beograda.

2023

Nova godina se neumoljivo približava, a entuzijazam raste među onima koji su željni nezaboravnog provoda širom Balkana. U centru svih događanja? Aleksandra Prijović doček Nove godine postavlja nove standarde kada je u pitanju zabava. Kao najsjajnija zvezda na estradnom nebu, popularna Prija je pripremila nešto specijalno za 31. decembar, a sve će se odigravati u impozantnom Arena Centru u Banja Luci.

Ali, nemojte pomisliti da je ovo običan koncert. Aleksandra Prijović Nova godina znači kombinaciju njenih najvećih hitova i izvanredne produkcije, koja će se uklopiti u tehnički i vizuelno spektakularni ambijent Arena Centra.
Aleksandra Prijović Doček Nove godine 2025

Aleksandra Prijović je, nesumnjivo, centralni deo celokupne proslave. Sa nastupom koji će trajati impozantnih 3 sata i 30 minuta, fanovi će imati priliku da uživaju u live izvedbama njenih hitova. A tu nije kraj, Dejan Prtić i Teodora Bilanović sa svojim bendom, kao i DJ set, osiguraće da atmosfera bude na vrhuncu tokom cele noći.

Dakle, ako ste među onima koji planiraju da Nova godina bude nešto posebno i da je provedu u Banja Luci, znajte jedno: Aleksandra Prijović doček Nove godine čini ne samo noć, već celu godinu, vrednom sećanja!

2022

Kako se bliži Nova godina, Beograd postaje epicentar najživahnijih događanja, uz niz koncerata i svečanih proslava koje privlače ne samo građane Srbije, već i brojne goste iz inostranstva. U samom srcu tih proslava, ime Aleksandre Prijović budi posebnu euforiju i iščekivanje.

Aleksandra Prijović doček Nove godine obeležava u grandioznom stilu, tačnije u luksuznom Hotelu Crowne Plaza. Počev od 2013. godine kada je započela svoju karijeru kao učesnica Zvezda Granda, Aleksandra, sada Živojinović, postala je sinonim za vrhunsku zabavu i muziku. Rođena 1995. godine u Somboru, ali sa korenima u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli, ovaj muzički fenomen već godinama oduševljava publiku širom Balkana. Prisutnost hitova poput "Za nas kasno je" iz 2015. godine samo potvrđuje njenu dominaciju na sceni.

Aleksandra Prijović doček u Hotelu Crowne Plaza predstavlja kombinaciju elegancije, vrhunske muzike i nezaboravnog doživljaja. Uz ambijent koji odiše luksuzom, vrhunsku ponudu hrane i pića, i magičnu atmosferu koju će Prija kreirati, posetioci će imati priliku da iskuse pravu čaroliju Nove godine.

Cene za doček Aleksandre Prijović kreću se u rasponu od 130 do 170 evra po osobi, u zavisnosti od lokacije stola. U cenu je uključena večera, elegantno sedište i čaša šampanjca Moet, dok su dodatna pića naplaćena prema konzumaciji.

Ove godine, Nova godina u Beogradu obećava nezaboravnu noć, a sa Aleksandrom Prijović na čelu proslave, garantovan je nezaboravan doživljaj!

Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama