Kakvu garderobu odabrati za doček Nove godine na trgu

Garderoba za doček Nove godine na trgu

Koju god lokaciju da odaberete za doček Nove godine u Beogradu, morate unapred da smislite šta ćete da obučete. Nije zgorega da pogledate vremensku prognozu u Beogradu za novogodišnje veče, iako je opšte poznato da će da bude hladno, ali za one koji planiraju da Novu godinu dočekaju na nekom od trgova u Beogradu, biće od presudnog značaja da li će se tepmeratura vazduha kretati ispod nule ili iznad. Isto tako, padavine su u tom slučaju apsolutno nepoželjne, osim eventualnih čistih belih pahulja snega koje bude romantiku.
Garderoba za doček Nove godine na trgu

Doček Nove godine u Beogradu se slavi na više trgova, a najznačajniji je doček ispred Narodne skupštine. Svake godine za doček Nove godine ispred Narodne skupštine nastupaju najpoznatiji izvođači domaće, ali i strane muzičke scene. Prošlih godina su to bili Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Stiven Sigal, Željko Joksimović, Plavi orkestar i Bajaga i instruktori. Pored ovog najpoznatijeg mesta za doček Nove godine u Beogradu, trgovi gde se možete dobro provesti su i klizalište na Trgu Nikole Pašića, Savska promenada pored "Beograda na vodi“, doček na Novom Beogradu, u Borči, kao i drugim beogradskim opštinama.

Ukoliko je vaš izbor doček Nove godine na trgu u Beogradu, savetujemo i adekvatno oblačenje. Proslava na trgu ne podrazumeva naročit "dress code“, što znači da je okupljanje na trgu spontano i atmosfera je opuštena. Doček Nove godine na trgu ima jednu prednost koja je po nekima, u stvari, mana. Najbitniji je kaput, to jest, jakna koju ćete da obučete, samim tim, postoji šansa da niko i ne vidi šta ste ispod obukli. Tako da akcenat stavite na kaputić, šal, rukavice, frizuru ili eventualmu kapu, kao i šminku. Naš savet su kaputići svetlijih nijansi, kao što su beli, bež ili uvek atraktivan crveni dezen. Ali ako nemate tako nešto u svom asortimanu, obucite kakav imate, jer kupovina kaputa isključivo za ovu priliku nije nužno dobra investicija.
Garderoba za doček Nove godine na trgu

Gledajte da vaš kaput ili jakna budu što topliji, jer su zime u Beogradu poprilično oštre. Ako ste pobornik mode, doček Nove godine u Beogradu može da bude prilika da se pokažete u punom svetlu, čak i ako planirate da slavlje provedete na trgu. Već nekoliko sezona su u modi "militari“ dezeni, kao i takozvani ruski stil, to jest, kaputi u stilu Ane Karenjine. Ako želite da prisutne zasenite vašim spoljašnjim autfitom, ovakav modni dragulj bi mogao da odigra glavnu ulogu. Ispod kaputa se obucite slojevito i veoma toplo, kako biste se prijatno osećali tokom čitave večeri.

Dobar deo vaše pažnje treba da posvetite kapi, šalu i rukavicama, ali i čizmama i tašni. S obzirom na to, da se ne vidi šta ste ispod obukli, ovi detalji će svakako upadati u oči. Savetujemo vam da uskladite šal i rukavice, kao i kapu ukoliko je nosite. Debeli vuneni šalovi, veselih boja su uvek u trendu, tako da i ove godine mogu da odigraju bitnu ulogu. Ako preferirate elegantniji stil, uz beli kaputić, možete da stavite neki plavi ili crveni šal kako bi istakao kontrast. Crveni šal i rukavice, naročito bi se dobro uklopili ukoliko stavite i crveni karmin, dok bi se zeleni ili plavi savršeno mogao uklopiti sa bojom vaših očiju ili senkom koju biste mogli da nanesete na oči.
Garderoba za doček Nove godine na trgu

Što se tiče obuće za doček Nove godine na trgu u Beogradu, savetujemo tople i ravne čizme koje će se slagati sa tašnom, kao i kaputom, šalom i rukavicama. Udobne i tople čizme će doprineti vašem rasoloženju, što ćete najviše da osetite ukoliko nas ne poslušate te obujete visoku štiklu i čitavo veče molite boga da se žurka što pre završi kako biste se što pre izuli. Gledajte da tašna ne bude previše glomazna i teška, jer će vas i ona sputavati. Tako da u njoj ponesete samo nužne stvari poput sjaja ili labela za usne, novčanika i telefona, a sve ostalo može da bude višak.

Izbor garderobe za doček Nove godine na trgu u Beogradu može da bude itekako zahtevan ukoliko želite da izgledate savršeno, ali akcenat treba da bude na opuštenosti, kako biste se što bolje osećali. Uz to, ukoliko se budete pridržavali naših modnih saveta, možete da postanete kraljica večeri na dočeku Nove godine na trgu.
Ažurirano: Dec 6, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli