Restoran Boutique Trojka - Doček Nove godine 2026 Beograd
Restoran Boutique Trojka doček Nove godine 2026 biće savršen izbor za sve koji žele da najluđu noć provedu u elegantnom, modernom i udobnom okruženju. Smešten u srcu Novog Beograda, ovaj restoran već godinama važi za jedno od omiljenih mesta za doček zbog prefinjenog enterijera i usluge na visokom nivou.
Za ovu posebnu noć pripremljena je svečana večera sa pažljivo odabranim jelima, pripremljenim tako da zadovolje različite ukuse. Uz raskošan meni, gostima je na raspolaganju široka selekcija pića - od kvalitetnih vina i svečanih šampanjaca do omiljenih koktela.
Muzički program biće posebno iznenađenje. Za atmosferu koja podiže raspoloženje pobrinuće se Kristina Denić i Stefan Sretenović, izvođači čiji se nastupi pamte po emociji, energiji i pesmama koje uvek privuku publiku na plesni podijum. Njihova interpretacija hitova različitih žanrova učiniće da se atmosfera od prvog trenutka zagreje i traje do jutra.
Ako želite doček ispunjen stilom, dobrom muzikom i pažljivo organizovanim programom, Boutique Trojka Nova godina 2026 pruža sve što je potrebno za nezaboravno veče. Rezervacije se popunjavaju brzo, pa je pravo vreme da obezbedite svoje mesto.
Cena
Cena karte kreće se od 9.000,00 rsd do 11.000,00 rsd, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu, a karta obuhvata kompletnu večeru, dok će se piće naplaćivati po utrošku.
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
U novogodišnjoj noći restorana Boutique 3 očekuje vas nezaboravan provod uz Kristinu Denić i Stefana Sretenovića!
Piće
Piće se plaća po utrošku.
Hrana
Goste očekuje vrhunska i kompletna večera koja obuhvata predjelo, glavno jelo i desert.
Novogodišnji meni
Predjelo - Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva (njeguška pršuta, čorizo, grilovani - miročki sir, parmezan i gorgonzola) - Domaća hrskava fokača sa ruzmarinom i sušenim paradajzom; sa ruzmarinom i belim lukom - Marinirane masline u začinskom bilju - Hrskavi integralni štapići - Apetisani
Salate - Italijanska caprese salata sa svežim bosiljkom - Čeri, rukola, parmezan, sa aćeto perlama
Glavno jelo - Beef Welnigton u hrskavom lisnatom testu sa sotiranom šparglom - Dimljeni svinjski vrat sa šampinjonima u demiglas sosu - Dimljeni ćureći file sa Toscanelo mladim krompirićima
Desert - Framboaž
Posni meni
Predjelo - Panko gambori u dipu od javorovog sirupa i soya sosa sa pohovanim pirinčem
Salate - Miks zelenih salata
Glavno jelo - Škarpina na crnim špagetima u sosu od tartufa i maslinovog ulja