Zijin Hotel Belgrade priprema posebno novogodišnje veče za ulazak u 2026. godinu, uz glamur, muziku i potpuno opuštenu atmosferu u elegantnoj White Pearl sali. Ovaj moderno uređen prostor prima oko 200 gostiju, pa će doček imati prijatan, svečan i ekskluzivan karakter.
Gosti će tokom cele večeri imati pristup all inclusive ponudi pića i bogatoj novogodišnjoj večeri koja se služi na bazi švedskog stola. Posluženje je osmišljeno tako da bude dostupno u svakom trenutku, što celom događaju daje dodatnu udobnost i protkanu svečani ritam.
Za muzički deo zaduženi su Ruža Rupić i Nikola Mićović. Njihovi nastupi donose lepu energiju i moderan zvuk, pa će ulazak u Novu godinu proteći uz pesmu, dobro raspoloženje i atmosferu koja se prirodno podiže iz minuta u minut.
Zijin Hotel Belgrade nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, a poznat je po svojoj futurističkoj fasadi i enterijeru koji spaja luksuz i udobnost. Velika prednost objekta je i komotan parking ispred hotela, kao i podzemna garaža na dva nivoa, što dodatno olakšava dolazak gostiju tokom praznične večeri.
Oni koji žele da noć učine još svečanijom mogu da iskoriste specijalni popust na smeštaj, namenjen isključivo posetiocima dočeka Nove godine 2026 u Zijin Hotelu Belgrade.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Nakon izvršene kupovine karata, posle 10. novembra povrat novca nije moguć, osim u slučaju otkazivanja događaja od strane organizatora!
Cena
Cena po osobi se kreće od 70€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi švedskog stola i all inclusive ponudu pića tokom čitave večeri, kao i čašu šampanjca u ponoć.
- Visoko sedenje - 70€ - Velvet zone - 140€ - Gold zone - 160€ - Diamond zone - 180€
Muzika
U novogodišnjoj noći zabavljaće vas sjajna Ruža Rupić i neverovatni Nikola Mićović!
Dođite da se zajedno provedemo u najboljem društvu i odličnoj atmosferi.
Prirodni sokovi: - pomorandža - jabuka - šumsko voće
Voda: - Aqua Viva, - Knjaz Miloš
Kafa: - espresso - cappuccino
Čaša penušavog vina za sve goste u ponoć!!
*Sva ostala pića mogu biti naručena sa hotelskog bara po regularnim cenama
Hrana
Raskošna novogodišnja večera na bazi švedskog stola.
Na svečanom dočeku, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinje sa dodirom tradicionalne srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima kreiranim specijalno za ovu priliku od strane glavnog šefa kuhinje Zijin Hotel Belgrade - Božidara Stefanovića.
Predjelo i salata - Grčka salata (sveže povrće, feta, masline, origano) - Kapreze salata (sveži bosiljak, balsamico, paradajz, mocarela) - Cezar salata sa grilovanom piletinom - Burrata salata sa mariniranim paradajzom - Hrvatske rolnice sa piletinom (klice pasulja, đumbir, preliv) - Aranćine sa spanaćem i sušenim paradajzom - Domaća dimljena šunka - Selekcija domaćih sireva (koziji sir, dimljeni kravlji sir, sjenički sir iz ulja sa koštunjavim voćem)
Glavna jela sa prilozima - Slatko-ljuta pečena BBQ rebra - Ćevapčići na kamjaku - Dimljena vešalica na žaru - Piletina rolovana u pršuti sa žalfijom u veluteu - Cordon blue (punjeni file šunkom i brie sirom) - Hrvaski krompir sa tartufima - Teriyaki file lososa - Prženo povrće
Selekcija hleba - Domaći hleb od heljde ispod sača, čabata, kukuruzni hleb, beli domaći hleb, pečene tortilje, crne kajzer lepinje, francuski baget, projа
Dezerti - Čokoladna baklava - Pistać malina kolač - Panna cotta sa sosom od borovnice i maline - Gracija sa crnom čokoladom i pomorandžom - Lollipop sa plazmom i oreo keksom - Kokos kranč sa višnjom - Sveže voće