Muzički izvođači za doček Nove godine su Dado Glišić i Nevena Pejatović.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena karte za doček Nove godine je 60€ po osobi.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Doček Nove godine se održava u restoranu Dolly Bell Java u Beogradu, na Bežanijskoj kosi.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell Java

Proslavite doček Nove 2024. godine u restoranu Dolly Bell Java u Beogradu, gde se elegancija i toplina spajaju kako bi stvorili neponovljivo iskustvo proslave. Ovo mesto je pravi raj za one koji teže sofisticiranom stilu i vrhunskom gastronomskom doživljaju, nudeći savršenu kombinaciju izvanredne hrane i pažljivo biranih pića.

Dolly Bell Java, sa svojim luksuznim enterijerom, predstavlja epitom sofisticiranosti u srcu Beograda. Svaki element dizajna doprinosi stvaranju atmosfere koja odiše udobnošću, čineći ga idealnim mestom za doček Nove godine.


Kada je reč o kulinarskim užicima, Dolly Bell Java ne zna za kompromis. Meni je pažljivo kreiran kako bi zadovoljio različite ukuse, od klasičnih srpskih jela do modernih inovacija u kuhinji. Svako jelo je pripremljeno s pažnjom i servirano uz preporuku vrhunskih vina i pića, što doprinosi potpunom gastronomskom ugođaju.

Doček Nove 2024. godine u Dolly Bell Java obećava da će biti događaj za pamćenje. Sa izuzetnom pažnjom na detalje, od izbora muzike do besprekorne usluge, svaki aspekt večeri je osmišljen kako bi gostima pružio nezaboravno iskustvo.

Pridružite se proslavi Nove godine u Dolly Bell Java u Beogradu i doživite noć prepunu čarolije, stila i nezaboravnih trenutaka. Obezbedite svoje mesto na vreme i budite deo jedinstvenog dočeka koji će ostati upisan u sećanjima.

Muzika

Očekuje vas pravi novogodišnji spektakl kada nastupaju Dado Glišić i Nevena Pejatović!

Ono po čemu su prepoznatljivi ovi izvođači su energični nastupi, odlične vokalne mogućnosti i veliki hitovi, stoga možete da se pripremite da Novu godinu dočekate u spektakularnoj atmosferi!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Svečana večera uključena u cenu.

Cena

Cena karte po osobi je 60€.

Uslov rezervacije:
* Flaša žestine ili 2 flaše vina na 4 osobe
* Ispred bine premium flaša
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Vajara Živojina Lukića 58e,
11077 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli