Restoran Temperament doček Nove godine 2026 sprema veče puno ritma, dobrog raspoloženja i ukusa koji prate pravi beogradski duh. Nalazi se u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, što dodatno doprinosi posebnoj atmosferi tokom novogodišnje noći.
Za muziku će biti zadužen Agressive band, bend poznat po snažnom scenskom nastupu, modernim aranžmanima i energiji koja publiku lako podiže na noge. Njihovi koncerti su uvek dinamični, ispunjeni hitovima koje svi vole, pa se očekuje veče puno plesa i odličnog raspoloženja.
Gostima će tokom cele večeri biti poslužen širok izbor tradicionalnih specijaliteta, pripremljenih od svežih sastojaka, kao i raznovrsna ponuda domaćih i stranih pića. Unutrašnjost restorana odiše toplinom, elegancijom i modernim linijama koje savršeno naglašavaju praznični ugođaj.
Za sve koji žele kvalitetan provod uz vrhunsku muziku, ukusnu hranu i prijatno okruženje, Restoran Temperament Nova godina 2026 predstavlja idealnu opciju.
Age limit: 23+ devojke, 25+ muškarci Dress code: elegant
Cena
Cena karte po osobi kreće se od 110€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (pogledatii mapu) i obuhvata komplet večeru + čaša Möet šampanjac.
Uslovi za rezervaciju: - 5 do 7 osoba - 1 boca žestokog pića - 7 do 10 osoba - 2 boce premium pića
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate u sjajnom nastupu Agressive banda.
Piće
U novogodišnjoj večeri, u restoranu Temperament očekuje vas 1 piće dobrodošlice - čaša MÖET šampanjac.
Ostala pića plaćaju se po utrošku.
Hrana
Svečana večera.
Mesni meni Hladno predjelo: Karpaćo sa tartuf i rukola sosom, na integralnim štapićima Toplo predjelo: Homemade gnocchi bianco Glavno jelo: Sporo odležali juneći biftek sa pire krompirom, sotiranom bukovačom i zapečenim brie sirom Dezert: Pistać malina kolač
Riblji meni Hladno predjelo: Tatar od brancina sa Ponzu citrusnim sosom Toplo predjelo: Tempura gambori na kremi od avokada sa zapečenim lajmom Glavno jelo: Losos teriyaki na začinjenom basmati pirinču Dezert: Raw cake od borovnice