Cene karte se kreće od 40€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za doček nastupa Uroš Živković
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Tarapana se nalazi u Kneza Miloša 9
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Doček Nove godine 2024 - Klub Kafana Tarapana i Uroš Živković

Ako tražite mesto koje spaja klasični duh Beograda sa modernom klupskom scenom, onda je Klub Kafana Tarapana doček Nove godine pravo mesto za vas!

Beograd, kao prestonica zabave, nudi mnogo fantastičnih mesta za izlazak, ali Klub Kafana Tarapana stoji iznad svih. Zašto? Zamišljena kao kombinacija klasične kafanske topline i moderne klupske dinamike, Tarapana nudi iskustvo koje je teško naći bilo gde drugde. Prostor u kojem svaki kutak vibrira energijom, gde će vam se činiti da ste u srcu svih dešavanja, bez obzira da li ste izabrali barski sto, visoko sedenje ili luksuzni separe.


Tarapana doček Nove godine je postao pravi hit među mlađom populacijom, a razlog za to nije samo njegova jedinstvena atmosfera. Ljubazno osoblje, vrhunska ponuda pića i neprekidna težnja ka vrhunskom provodu čine Tarapanu mestom koje je brzo postalo obavezno na listi beogradskih klubova i kafana.

Sada, sa približavanjem dočeka Nove godine 2024, očekuje se veče prepuno uzbuđenja, glamura i plesa. Ako želite da budete deo nezaboravne noći i doživite čaroliju koju samo Doček Nove godine Beograd može ponuditi, onda je Tarapana vaša destinacija.

Za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na način koji će dugo pamtiti, Klub Kafana Tarapana obećava veče koje će premašiti sva vaša očekivanja. Pridružite nam se i osetite magiju Beograda u najluđoj noći godine!

Muzika

Za pravljenje odlične atmosfere zadužen je Uroš Živković!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Od 40€
Cena karte zavisi od pozicije stola u klubu (pogledati mapu). Sve cene su po osobi. Svaki separe dobija flašu šampanjca gratis.

Uslovi za mesta u klubu:
Barski sto - 1 flaša žestine ili 2 flaše premium vina
Kafanska sedenja i visoka sedenja - 1 premium flaša žestine ili 2 obične flaše žestine
Separe - 3 premium flaše + gratis flaša šampanjca


* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Adresa

Kneza Miloša 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli