Klubovi i Kafići Doček Nove godine 2023 Beograd

Santo Domingo - Srpska Nova godina - Doček Nove godine 2023
Santo Domingo - Srpska Nova godina
Muzika: Muzika uživo
Piće: Po utrošku
Hrana: A la carte
Cena: Besplatan ulaz
Adresa: Vojvode Šupljikca 31, Beograd, RS
Dep Lounge Bar - repriza - Doček Nove godine 2023
Restoran Dep - Repriza Nove godine
Muzika: Tijana Stojkov i ByPass band
Piće: Standardne cene pića
Cena: Ulaz slobodan
Adresa: Karađorđeva 75, Beograd, RS
Dragi Bravo - Doček Nove godine 2023
Dragi Bravo - Nova godina 2022.
Muzika: Dj Marchez
Cena: od 10€
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, Beogradski Sajam, Hala 4, Beograd, RS
Up ’n’ down - repriza - Doček Nove godine 2023
Up ’n’ down - Repriza Nove godine
Muzika: Ana Kokić
Piće: Standardne cene pića
Cena: 10€
Adresa: Studenski trg 15, Beograd, RS
Departman bar - Srpska Nova godina - Doček Nove godine 2023
Restoran Dep - Srpska Nova godina
Muzika: Muzika uživo
Piće: Po utrošku
Hrana: A la carte
Cena: Besplatan ulaz
Adresa: Karađorđeva 75, Beograd, RS
Kasina - Doček Nove godine 2023
Doček Nove godine u Kasini
Muzika: Jelena Karleuša
Cena: od 50€
Adresa: Terazije 25, Beograd, RS
Klub Kafana Tarapana - Doček Nove godine 2023
Nova godina u Tarapani - najbolji noćni provod u centru Beogradu
Muzika: Aca Lukas
Cena: 40€
Adresa: Kneza Miloša 9, Beograd, RS
Klub Magacin ex Gotik - Doček Nove godine 2023
Doček Nove godine - Magacin ex Gotik
Muzika: Amar Gile i Elma Sinanović
Cena: 25€
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beton hala, Beograd, RS
Santo Domingo - repriza - Doček Nove godine 2023
Santo Domingo - Repriza Nove godine
Muzika: Živa svirka
Piće: Plaća se po utrošku
Cena: Ulaz slobodan
Adresa: Vojvode Šupljikca 31, Beograd, RS
Udruženje rok muzičara Srbije - URMUS - Doček Nove godine 2023
Dočekajte nezaboravnu Novu godinu u staroj vili na Vračaru
Muzika: exULIČNI PSY
Cena: 2500 din
Adresa: Mutapova 12, Beograd, RS
Klubovi & Kafići - Nova godina 2023 Beograd
Dan po dan, izmiče decembar. Decembar u kome se dočekuje Nova godina. Taj mesec u kome zasijaju novogodišnjim ukrasima sve ulice srpske prestonice, okite se svi izlozi i ugostiteljski objekti, mesec u kome svi razmišljaju o prazničnim popustima u prodavnicama, o novogodišnjim poklonima za prijatelje i porodicu, o interesantnoj, a opet tradicionalnoj, novogodišnjoj trpezi, mesec koji će ispratiti staru, a dočekati neku novu godinu. Nikako ne zaboravimo, mesec u kom se jedan izlazak, izlazak za Novu godinu, posebno planira do najsitnijih detalja, izlazak koji se nikako ne prepušta slučaju ili ležernoj spontanosti. Od mesta na kome će se proslaviti Nova godina i svega što to podrazumeva, izbora društva sa kojim se deli najluđa, novogodišnja noć, izbora svečane košulje i svetlucave haljine… Sve je deo velikog plana koji se pravi u decembru i željno iščekuje nedeljama do noći Nove godine.
Klubovi & Kafići - Nova godina 2023 Beograd

Možda ste do sad Novu godinu proslavljali u kućnoj atmosferi, bilo da je u pitanju porodična večera, sedeljka sa bliskim prijateljima ili kućna žurka. Možda ste imali običaj da sa nekim dragim, sa nekim s kim se odlično zabavljate i nije vam hladno, obiđete proslave Nove godine na beogradskim trgovima. Možda ste imali jednu omiljenu kafanu ili svake godine birali novi, drugačiji restoran ili splav da zakoračite u Novu 2023. godinu. Možda ste i sve to probali s vremena na vreme, pa vam se ove godine pravi potpuno drugačiji izbor za tu najluđu noć. Dobra vest je da ste se odlučili za glavni grad, Beograd i da time vaši izbori skaču u nebesa po pitanju raznovrsnosti. Da li vam se možda javlja ideja o dočeku Nove godine u nekom od kafića, ili možda u nekom od čuvenih beogradskih klubova? Zašto da ne, to je odlična ideja!

Beograd, glavni grad Srbije, nadaleko je postao poznat kao grad koji obećava odličan noćni provod i garantuje zabavu bez obzira na to šta su vaši afiniteti. Dakle, svako ko poseti Beograd, može se raspitati o mestima za izlazak koja mu odgvaraju prema muzičkom ukusu, cenovniku ili atmosferi, te svakako uživati u svom izboru. Kafića, raznovrsnih, od onih specijalizovanih za kafu, preko onih koji nude sve vrste napitaka, do odličnih pabova sa nebrojeno puno vrsta piva, ima na svakom koraku. Razlikuju ih lokacije, unutrašnje uređenje, ozbiljno i uslužno osoblje ili potpuno neformalan, drugar iz šanka, zatim ponuda pića i snekova, a u sve većem broju i muzički program koji je obezbeđen. Preglasna muzika se ne očekuje na ovakvim mestima, pa je za one koji su željni takve zabave, sigurno bolji izbor neki od klubova Beograda. I njih je, iz dana u dan, sve više, i na našu sreću, moraju dobro da se potrude za pažnju i vernost posetilaca, što kvalitet usluge i programa podiže na viši nivo. Možete da zamisliite kako onda izgleda organizacija za doček Nove godine.
Klubovi & Kafići - Nova godina 2023 Beograd

Iako postoji dosta sličnosti u pogledu organizacije kafića i klubova, postoje i neke razlike koje za vas i vaše društvo, ukoliko ste se odlučili za doček Nove godine u Beogradu, mogu biti presudne. Za nešto intimniju atmosferu, u kojoj će biti moguć razgovor, bez da izgubite glas i bez da morate da vičete svom sagovorniku na uho, opredelite se za doček Nove godine u kafiću. Najbolji izbor je svakako, po preporuci. Važno je da vam odgovara vrsta muzike koja će se puštati ili izvoditi u najluđoj noći. Dosta kafića će funcionisati na način na koji i svakodnevno pušta muziku, ali ima i onih koji su za novogodišnju noć uložili nešto više truda u tom pogledu, pa se kod njih organizuje živa svirka ili DJ koji pušta nešto drugačiju muziku nego što inače čujemo u konkretnom kafiću. Kao podrazumevana briga o gostima u najluđoj noći, očekuje se i neki vid posluženja, bilo da je u pitanju meze, slane grickalice, kolači… To je još jedan aspekat o kom želite da se raspitate pre nego što rezervišete svoje mesto za doček Nove godine. Beograđani vole dobar zalogaj, pa svakako ne brinite, nećete ostati gladni.

Za malo više adrenalina, za turbulentniji ulazak u Novu godinu, razmislite ipak o nekom od čuvenih ili novootvorenih klubova Beograda. Razni izvođači, iz različitih muzičkih žanrova, već se uveliko pojavljuju na reklamama i pozivaju vas da baš u njihovom društvu provedete novogodišnju noć. Klubovi u Beogradu su dobrim delom zaslužni za titulu koju Beograd u regiji ima kada je noćni provod u pitanju, tako da ne sumnjajte da će najluđa noć biti zaista najluđa. Samo, na vama je da napravite dobar izbor za doček Nove godine. Posle ponoći, veliki broj klubova i kafića ne naplaćuje ulaz i proslavu Nove godine, pa čak iako ste napravili grešku, možete je ispraviti, jer ova noć je stvarno čarobna.