Klubovi i Kafići Doček Nove godine 2024 Beograd

Dragi Bravo - Doček Nove godine 2024
Dragi Bravo - Doček Nove godine 2023.- The biggest New Year Event in Serbia
Muzika: DJ Marchez & DJ Kizami
Cena: od 1500 rsd
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, Beogradski Sajam, Hala 4, Beograd, RS
Klubovi & Kafići - Nova godina 2024 Beograd
Ono što uvek oduševi strance kada prvi put dođu u Beograd jeste činjenica da ovaj grad živi 24 sata u svakom svom kutku. Kafići kojih ima na svakom ćošku i klubovi koji su uvek prepuni čine glavni krvotok noćnog života ovoga grada. I nema pauze. Tokom cele godine sve vrvi od Beograđana i mnogobrojnih gostiju, kako tokom dana tako i noću. Ova uzavrela atmosfera kulminira krajem godina u vreme kada počinju božićni i novogodišnji praznici, tada je grad najlepši, najblistaviji, a noćni i dnevni život gradskih kafića i klubova nedostižan za mnoge eropske prestonice. Otuda se ne treba čuditi sve većem broju stranih turista koji za doček Nove godine hrle u glavni grad Srbije želeći da osete bar deo tih dobrih vibracija koje grad neprestano šalje. Često se ispostavi da su oni mnogo bolje informisani od posetilaca iz zemlje i regiona jer uvek na vreme bukiraju smeštaj, rezervišu mesto u klubu ili kafiću i malo toga prepuštaju slučaju. I to rade sa razlogom jer rezervacije nestaju za jedan dan, ako niste dovoljno brzi neko ce se umesto vas veseliti na mestu koje ste toliko priželjkivali. Za klubove rezervacija je gotovo obavezna. Ona podrazumeva paket usluga koji klub nudi. Taj paket obično podrazumeva određenu količinu pića i neku laganu hranu. Klubovi se trude da na vreme objave i spisak izvođača i vrstu muziku koja ce se puštati u novogodišnjoj noći što je za mnoge od neprocenjivog značaja.

Sve ponude su lako dostupne i pregledne na našem sajtu i do rezervacije se dolazi u nekoliko koraka. Na vama je da prelistate ponudu, uporedite cene i usluge, znate šta vam odgovora, a svaki klub će dati i osnovne informacije o ambijentu i specijalnim ponudama ako ih ima. Kada je reč o izvođačima za doček Nove godine u ponudi je sve. Od popularnih narodnjaka, preko pop pevača, elektronske muzike, poznatih imena iz sveta di džejinga. U poslednje vreme tu su i prepoznatljiva muzička imena Ju tjub scene, kao i proslavljeni reperi, denseri i drugi čija je glavna uloga da naprave sjajnu atmosferu i opravdaju poverenje koje ste im poklonili.
Klubovi & Kafići - Nova godina 2024 Beograd

Ukoliko se spremate da budete među onima koji će Novu godinu dočekati u klubu, spremite prikladnu garderobu, spremite se za sjajan provod do ranih jutarnjih časova, a uvek vam ostaju ono vreme do odlaska u klub koje možete iskoristiti da prošetate raskošno okićenim beogradskim ulicama, pojedete nešto usput u nekom od kioska brze hrane, svratitet do Trga i osetite uzavrelu atmosferu koju nikako ne treba propustiti ili popiti piće u nekom od obližnjih kafica.

S obziromna to da je Nova godina vreme kada teško možete izbeći alkohol, vodite računa da automobil ostavite kod kuće, a do grada dođete taksijem i isto tako se posle osličnog provoda vratite kući. A provod ce početi nešto pre ponoći. U klubu ne postoji termin “uvertira”. Čim otvorite vrata dočekaće vas ritmovi koji teraju na pokret. Ta sveopšta pozitivna “histerija” hvata vas u trenutku i vi postajete deo te mase koja egzaltirano peva hitove poznatih pevačkih imena. Probijajuci se do rezervisanog separea, vi vec đuskate, dok se pesme nižu dovodeci atmosferu do usijanja.

Klub ima tu moć da zavede, ponese i učini da zaboravite gde ste. Upravo su zato toliko i poplarni. Zaboravljate na sve životne probleme i nedoumice i prepustite se ritmu dobre muzike bez obzira o kojoj vrsti je reč. Ni vrućina, ni buka, ni gužva vam neće smetati. Može se reći da su baš ova tri faktora presudna za klupsku atmosferu. Beograd je poznat baš po njoj i može se pohvaliti najboljim, najposećenijim i najpopularnijim klubovima u ovom delu Evrope. Stranci im se rado vraćaju, pamte njihova imena, a provod u njim ne zaboravaljaju lako. Čak nije važno iako ne znaju jezik i nerazumeju veci deo reprtoara. Ništa od toga nije bitno dok se sporazumevaju univerzalnim jezikom muzike.
Klubovi & Kafići - Nova godina 2024 Beograd

S druge strane, beogradski Kafići su neizbežna mesta u kojim borave i oni koji na kratko svrate u prestonicu. Njih ima na gotovo svakom ćošku, u svim delovima grada. Razlikuju se po veličini, vrsti usluge, vrsti muzike, ambijentu i atmosferi. Oni mali, lokalni, su intimni, ušuškani, prijatni u njima se već pri ulasku oseća onaj delić familijarne atmosfere gde se svi znaju i gde dolaze da predahnu posle napornog dana ili pobegnu od ponekad zamorne svakodnevice. Taj tip kafića nalazi se u stambenim zonama, u njima uvek sedi dvoje - troje lokalnih gostiju, konobarica ili šanker su profesionalci, opušteni, a na radnom mestu se osećaju kao kod kuće. Ovi kafići, su u vreme dočeka Nove godine često otvoreni za sve goste. Primamljivi su kao opcija jer se gosti u njima osećaju prijatno. Vrlo brzo ćete upoznati društvo iz kraja, često se desi da novogodišnja noć počne sasvim obično, a preraste u najluđu žurku o kojoj niste ni sanjali. Uvek je zanimljivo pojaviti se na istom mestu sutradan, naići na istu postavu gostiju i analizirati prethodno veče uz jutarnje-popodnevnu kaficu i otrežnjujući đus ili kolu.

Osim, ovih malih lokalnih kafića, Beograd je prepun i standardnih kafića kojih takođe ima u celom gradui i čija je usluga fantastična. Njih odlikuje ambijent koji je najčešce tematski zbog čega su zanimljivi i primamljivi za posetioce. Od onih klasičnih sa neutralnm enterijerom, do onih prepunih različitih predmeta, fotografija, nameštaja koji vas vode u neko drugo vreme, svi su podjednako interesantni. U skladu sa enterijerom je često i ambijent novogodišnje večeri. Ovakvi kafići nisu loša opcija ako želite da veče provedete u paru sa devojkom ili mladićem, kao i ukoliko niste od onih koji vole preteranu gužvu, buku i haos. U njima ćete se prijatno osećati jer možete i đuskati ali i veče provesti u miru i razgovoru, sa dragim osobama. Oni mogu da budu uvertira u izlazak i prvi na listi kada je novogodišnja noć u pitanju. Posle zagrevanja u nekom od ovakvih lokala veče možete nastaviti na trgu, splavu ili klubu ili se prošetati do nekog beogradskih trgova.

U svakom slučaju, izbor kafić ili klub zavisi od vašeg temperamenta, raspoloženja, karaktera ali društva. Na vama je da izaberete odgvarajući i rezervišete na vreme.