Tea Tairović Doček Nove godine

Reprizu Nove godine možete proslaviti u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, gde će nastupa Tea Tairović.

2024

Za sve one koji žele da proslave reprizu Nove godine na jedinstven i nezaboravan način, hotel Crowne Plaza u Beogradu je pravo mesto! Sa posebnim gostom, senzacionalnom Teom Tairović, i pratećim nastupom Duo Fidelio, ovo veče će biti puno sjaja, muzike i plesa.

Hotel Crowne Plaza repriza kreirao je atmosferu koja kombinuje luksuz, stil i vrhunski provod. Tea Tairović, poznata po svojim energičnim nastupima, garantuje atmosferu koja će vas ostaviti bez daha. Dodajte tome magiju Duo Fidelio, i imate veče koje će se dugo pamtiti.

Tea Tairović Doček Nove godine 2025

Za gastronomski doživljaj, pripremite se na svečanu večeru na švedskom stolu, koju će pripremati iskusni šefovi kuhinje hotela Crowne Plaza. Uz to, dočekuje vas čaša ekskluzivnog šampanjca Moet, a ostala pića će biti dostupna za kupovinu.

Ulaznice su dostupne po ceni od 130€ do 180€, u zavisnosti od toga gde se nalazi vaš sto. Cena uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.

Ne propustite ovu priliku da proslavite reprizu Nove godine u Crowne Plaza hotelu, gde se luksuz i vrhunska zabava spajaju u nezaboravno iskustvo. Rezervišite svoje mesto i doživite noć koja postavlja nove standarde za proslavu Nove godine!

2023

Tea Tairović doček Nove godine 2023 - Hotel Majdan Beograd

Svim ljubiteljima dobrog provoda i elegantnog Hotel Majdan doček Nove godine je pripremio pravu poslasticu. Ovaj moderni hotel ove godine je obezbedio tri sale za venčanja u kojima će goste zabavljati Tea Tairović, Jovan Perišić i Katarina Živković. Hotel Majdan je elegantno dekorisan i moderno opremljen prostor i kao takav idealan ako želite da Vam doček Nove godine Beograd ostane u lepom sećanju.

Svečane sale u kojima će biti organizovan doček imaju odličnu ventilaciju, dobru su klimatizovane i poseduju modernu rasvetu sa elegantnim kristalnim lusterima i sufitima u različitim bojama. Hotel Majdan krasi besprekorna usluga, a novogodišnja ponuda podrazumeva bogatu gurmansku večeru sačinjenu od predjela, glavnog jela, salate i deserta. U sklopu novogodišnje ponude dobija se i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Tea Tairović Doček Nove godine 2025

Tea Tairović, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, koja će za doček Nove godine biti zadužena za dobro raspoloženje gostiju u hotelu Majdan, dobro je poznata javnosti. Ova mlada pevačica prepoznatljiva je po energičnim nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Najpoznatija po singlu Hajde i albumu Balkanija, Tea Tairović je zadobila najveće simpatije publike kada je dva puta učestvovala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Cena novogodišnje ponude u hotelu Majdan se kreće od 120 do 160 eura, i zavisi od toga koji sto izaberete, odnosno gde se Vaš sto nalazi u prostoriji u odnosu na centralni deo sale.

2022

Tea Tairović doček Nove godine 2022 - Story Rooftop Skoplje

Ako ste poželeli negde da otputujete za doček Nove godine, možda je pravo vreme da razmislite o zemlji izlazećeg sunca. Makedonski ugostitelji, pogotovo oni u Skoplju, pripremili su za sve goste i turiste vrlo zanimljive novogodišnje ponude. Ekskluzivni restoran Story Rooftop, sa kojeg se pruža predivan pogled na panoramu centra grada u Skoplju, ove Nove godine ugostiće popularnu srpsku pevačicu Teu Tairović. Story Rooftop restoran obećava ludi novogodišnji provod, uz bogatu gastronomsku ponudu i muzički spektakl ove mlade pevačice. Ako želite da doček Nove godine provedete u restoranu sa odličnom svečanom večerom i poznate pesme narodne i zabavne muzike, pravi izbor za Vas je putovanje u Makedoniju, u glavni grad, Skoplje.
Tea Tairović Doček Nove godine 2025

Tea Tairović Nova godina, je poznata miljenica publike i dobrog provoda jer su njeni nastupi veoma energični. Prvi put publika je obratila pažnju na ovu pevačicu u muzičkom takmičenju, Zvezde Granda, gde se pojavila čak dva puta. U svojoj muzičkoj karijeri izbacila je brojne singlove, i duete od kojih je najpoznatiji sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem. Tea Tairović je poznata po muzičkim saradnjama sa brojnim svojim kolegama.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama