Splavovi Doček Nove godine u Beogradu 2018

Splav restoran Amsterdam - Nova godina Beograd 2018
Doček Nove 2018. na najlepšem delu Dunava
Muzika: Magnetic Band
Cena: od 35€
Adresa: Kej Oslobođenja bb, Beograd, RS
Blaywatch - Nova godina Beograd 2018
Nova godina na najpopularnijem splavu u Beogradu
Muzika: Katarina i Galliano bend; DJ Luka i DJ Martinez
Cena: 26€
Adresa: Brodarska bb, Beograd, RS
Splavovi - Rezervacije Nova godina Beograd, Srbija
Beograd spada u gradove koji nude bezbroj načina da se dobro provedete i ludo zabavite. Bilo da odlučite da veče provedete u nekom od restorana, kafića, kafana ili nadaleko poznatih splavova, ovaj grad vam garantuje provod koji ćete dugo pamtiti. A kada je doček Nove godine u pitanju ponuda je još veća i bilo koju vrstu muzike da slušate Beograd ima rešenje za vas. Veliki broj turista, što iz unutrašnjosti, što iz inostranstva Beograd poseti baš za vreme zimskih praznika. Ukoliko ste željni izazova, nečeg novog i potpuno ludog, doček Nove godine u Beogradu je pravi izbor za vas.

Veliki broj kafića, noćnih klubova, barova, diskoteka i splavova sa raznolikim muzičkim programom, plesačima i obučenim osobljem mogu da budu pravi izbor za doček 2018. Nove godine. Već godinama, najinteresantnija lokacija za doček Nove godine u Beogradu su splavovi. Izdvojeni iz centra grada i gužve, splavovi su smešteni na rekama i jezeru. Najpopularniji su splavovi na Dunavu nadomak Hotela Jugoslavija, mada je veliki broj lepih splavova smeštenih na Savi, kao i na Adi Ciganliji. Svaki od splavova za novogodišnju noć ima poseban program. Najpopularniji muzički žanr u novogodišnjoj noći je narodna muzika, zatim pop i nešto malo rok zvuka, dok se u ponoć, prisutni tradicionalno vesele uz zvuke trubača. Strancima je posebno interesantan doček Nove godine na splavovima, upravo zbog tog jedinstvenog ugođaja, ali i simpatičnog ljuljanja splava koje je neminovna posledica igranja. Uz zvuke trube igra se i tradicionalno srpsko kolo, tako da ova vrsta muzike, atmosferu podiže do usijanja. A nešto nakon ponoći nastupa novogodišnji vatromet koji se odlično vidi ukoliko ste iznad reke.
Splavovi - Rezervacije Nova godina Beograd, Srbija

Većina stranih turista koji dođu u Beograd tokom novogidišnjih praznika, obavezno odluče da posete splavove. Neki od splavova su i klubovi, a neki od njih i restorani, tako da je ponuda zaista odlična i veoma raznovrsna. Od ukusne srpske tradicionalne hrane, do nadaleko poznate šljivovice i dunjevače, kako stranci, tako i Srbi, veoma često se odlučuju da dočekaju Novu godinu upravo na nekom od splavova. Za mnoge od njih, zbog velike posećenosti, i ograničenih kapaciteta, neophodna je prethodna rezervacija. Plaćanje je ponekad moguće samo u gotovini, tako da vodite računa da uvek imate nešto keša sa sobom.

Kao što rekosno, mesta za izlazak u Beogradu nikada ne nedostaje, tako da ne čudi što Beograd zovu prestonicom noćnog života na Balkanu. Bilo da odlučite da Novu godinu dočekate na nekom od poznatih beogradskih trgova, ili u nekom kafiću, klubu ili restoranu, Beograd vam nudi bezbroj mogućnosti. Ako ste raspoloženi za doček Nove godine u romantičnom ruhu, predlažemo da rezervišete sto u nekom od prelepih beogradskih restorana, kojih najviše ima u centru grada i u Skadarliji. A ako ste zainteresovani za ludu noćnu žurku do ranih jutarnjih sati, pravo mesto za vas su splavovi ili klubovi. Bitno je samo da se unapred informišete o ponudi koja vas zanima, i da li ulaznica podrazumeva i konzimaciju hrane i pića ili samo ulaz. Takođe, bitan faktor je i muzika, ali uz dobro društvo i koju čašicu više, sve se obično završava uz narodnjake i domaće zvuke turbo folka.
Splavovi - Rezervacije Nova godina Beograd, Srbija

I za kraj, ukoliko je vaš izbor doček Nove godine u Beogradu, na našem sajtu možete da pogledate kakva vas ponuda očekuje u klubovima i kafićima, kafanama i restoranima, kao i na splavovima. Detaljno pogledajte svaku ponudu, i na posletku odaberite mesto koje vam najviše odgovara. Srećno!