Restoran Azzaro Black Club - Doček Nove godine 2026 Beograd
Azzaro Black Club i ove godine donosi doček Nove godine u svom prepoznatljivom duhu - luksuzno, elegantno i sa vrhunskim muzičkim programom. Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, na Adi Ciganliji, priprema se spektakl koji će obeležiti ulazak u 2026. godinu uz muziku, emocije i savršenu atmosferu.
Za nezaboravno veče zadužena je sjajna muzička ekipa - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Njihovi moćni glasovi, energija i raznovrstan repertoar obezbediće ritam koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.
Prostor Azzaro Black Cluba odiše modernim dizajnom i toplinom. Elegantna sala, raskošna rasveta i luksuzni detalji stvaraju savršen ambijent za doček koji se pamti. Savršeno ozvučenje i svetlosni efekti doprinose vrhunskom muzičkom doživljaju, dok bogat meni i svečana trpeza upotpunjuju praznični ugođaj.
Tokom cele večeri gostima je na raspolaganju All Inclusive aranžman, koji podrazumeva neograničenu konzumaciju domaćih i stranih pića, kao i gala večeru pripremljenu od strane vrhunskih kuvara. Na meniju su specijaliteti koji kombinuju tradicionalne ukuse i moderne kulinarske trendove, uz pažljivo odabrane dezerte i prazničnu trpezu.
Iako okružen prirodom i smešten na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Azzaro Black Club je lako dostupan iz svih delova Beograda. Gostima je obezbeđen veliki parking prostor, koji omogućava jednostavan pristup i bezbrižan boravak.
Zašto izabrati Azzaro Black Club Nova godina 2026:
Izuzetni izvođači - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević
Dočekajte Novu godinu 2026 u prostoru koji spaja luksuz, prirodu i muziku. Azzaro Black Club je mesto gde se svaka pesma pretvara u emociju, a svaka minuta postaje uspomena koja se pamti.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 140€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i All Inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
Red zone - 80€ Silver zone - 100€ Gold zone - 120€ Black VIP zone - 140€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Pripremite se za novogodišnju noć punu muzike, emocija i sjajne energije koju će obeležiti izvanredni izvođači - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević.
Ova talentovana muzička ekipa poznata je po svom energičnom nastupu, snažnim vokalima i neverovatnoj interakciji sa publikom. Njihovi hitovi, ritam i pozitivna energija stvoriće atmosferu zbog koje će se novogodišnja noć pretvoriti u pravi muzički spektakl.
Očekuje vas veselje koje ne prestaje, pesme koje svi znamo i volimo i trenutak kada se Nova godina dočekuje uz osmeh, ples i emociju.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
Svečana novogodišnja večera - set meni: Predjelo - Užička pršuta - Kraški vrat - Dimljena pečenica - Budimska kobasica - Sremski kulen - Kasino šunka - Gauda - Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke - Paprika u pavlaci
Salate - Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom) - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju - Urnebes - Pita sa pečurkama - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Projice sa kajmakom
Glavno jelo - Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina) - Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
Prilog - Aromatični rižoto - Pekarski krompir
Selekcija svežeg hleba i peciva (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana) - Domaće lepinje - Integralno pecivo sa kimom - Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.