Dejan Matić - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Dejan Matić doček Nove godine - Restoran Wagner/ Imperium Hall Beograd

Detaljna ponuda - Dejan Matić doček Nove godine

Ukoliko želite da doček Nove godine provedete u restoranu na vodi uz dobru hranu i muziku, pravo je vreme da razmislite o restoranu Wagner i svečanoj sali Imperium Hall. Imperium Hall i restoran Wagner doček Nove godine se nalazi na samom šetalištu, na keju, na Adi Huji, na mestu gde se pruža neodoljiv pogled na Dunav. Profesionalno osoblje i bogata ponuda učiniće Vaš doček Nove godine neodoljivim i poželećete da što kasnije odete kući. Svečana sala Imperium Hall i restoran Wagner se nalazi na samo 500 metara od Big Shopping Centra na Karaburmi i veoma lako ćete ga pronaći ako dolazite svojim prevoznim sredstvom.
Dejan Matić - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Ove godine muzička palica prepuštena je iskusnom narodnom pevaču, Dejanu Matiću što znači da je novogodišnji spektakl zagarantovan. Društvo na bini će mu praviti koleginica Kaya, Ivana Milojević i Backstage Band. Budite sigurni da ćete za doček Nove godine čuti sve Vaše omiljene pesme ovog pevača bez kojih se ne mogu danas zamisliti slavlja. Najpoznatije pesme Dejana Matića su Oženjen sam, Ta lepa žena neverna, Burma i Lutka.

Cena novogodišnjeg aranžmana koji se sastoji od bogate večere i neograničene konzumacije pića iznosi od 90 do 110 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u svečanoj sali.
Dejan Matić - Doček Nove godine
Dejan Matić - Doček Nove godine
Dejan Matić - Doček Nove godine

Gde Dejan Matić peva za doček Nove godine?

Dejan Matić za doček Nove godine nastupa u restoranu Wagner/ Imperium Hall, sa koleginicom Kayom

Koliko košta ulaznica za doček Nove godine sa Dejanom Matićem?

Cena je od 90€ do 110€

Šta obuhvata cena dočeka?

Cena obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića