Dejan Matić Doček Nove godine

Dejan Matić za doček Nove godine nastupa u Hotelu Metropol, sa koleginicom Elmom Sinanović

Cena je od 70€ do 190€

Cena obuhvata svečanu večeru, dok se piće plaća po utrošku

2024

Dejan Matić doček Nove godine - Hotel Metropol Beograd

Kada poželite da doček Nove godine provedete uz sjajne melodije i da doživite neponovljive trenutke, onda je Dejan Matić Nova godina pravi izbor za vas. Beograd je već poznat kao grad koji zna kako se slavi, a ove godine će sve granice biti pomerene zahvaljujući Dejanu Matiću. Dejan Matić doček 2024 godine postaće sinonim za nezaboravnu zabavu u srpskoj prestonici.

Hotel Metropol, koji je već stekao reputaciju mesta gde se organizuju neki od najluksuznijih događaja, ponosno najavljuje da će Doček Nove godine Beograd biti upriličen upravo kod njih. Uz magične tonove Dejana Matića, tu je i neodoljiva Elma Sinanović koja će svojim pesmama dodatno oplemeniti atmosferu. Dejan Matić Nova godina 2024 pružiće priliku svim gostima da se prepuste čarima njegovih hitova poput "Lutka", "Oženjen sam", "Burma" i "Ta lepa žena neverna".
Dejan Matić Doček Nove godine 2025

Za sve one koji su sanjali o savršenom dočeku, Hotel Metropol otvara svoja vrata. Nalazi se na elitnoj lokaciji u Bulevaru Kralja Aleksandra, čineći ga savršenim mestom za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu sa stilom. Sa vrhunskim osobljem, fenomenalnom muzikom i ponudom koja oduzima dah, doček Nove godine Beograd u ovom hotelu biće iskustvo koje će se dugo pamtiti.

Ponuda za ovu specijalnu noć kreće se u rasponu od 70€ do 190€, pružajući vam mogućnost izbora između barskog stola ili mesta za svečanim stolom. Ne čekajte poslednji trenutak, rezervišite svoje mesto i postanite deo nezaboravnog dočeka 2024 u Hotelu Metropol!

2023

Dejan Matić doček Nove godine - Restoran Wagner/ Imperium Hall Beograd

Ukoliko želite da doček Nove godine provedete u restoranu na vodi uz dobru hranu i muziku, pravo je vreme da razmislite o restoranu Wagner i svečanoj sali Imperium Hall. Imperium Hall i restoran Wagner doček Nove godine se nalazi na samom šetalištu, na keju, na Adi Huji, na mestu gde se pruža neodoljiv pogled na Dunav. Profesionalno osoblje i bogata ponuda učiniće Vaš doček Nove godine neodoljivim i poželećete da što kasnije odete kući. Svečana sala Imperium Hall i restoran Wagner se nalazi na samo 500 metara od Big Shopping Centra na Karaburmi i veoma lako ćete ga pronaći ako dolazite svojim prevoznim sredstvom.

Ove godine muzička palica prepuštena je iskusnom narodnom pevaču, Dejanu Matiću što znači da je novogodišnji spektakl zagarantovan. Društvo na bini će mu praviti koleginica Kaya, Ivana Milojević i Backstage Band. Budite sigurni da ćete za doček Nove godine čuti sve Vaše omiljene pesme ovog pevača bez kojih se ne mogu danas zamisliti slavlja. Najpoznatije pesme Dejana Matića su Oženjen sam, Ta lepa žena neverna, Burma i Lutka.

Cena novogodišnjeg aranžmana koji se sastoji od bogate večere i neograničene konzumacije pića iznosi od 90 do 110 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u svečanoj sali.
Ažurirano: Mar 1, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama