Tanja Primorac Trio će biti zadužena za muzički program.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena karte po osobi je 60€.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell gastro pab se nalazi u srcu Novog Beograda, pored novog Merkatora.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell

Doček Nove 2024. godine u Dolly Bell gastro pabu, smeštenom u srcu Novog Beograda, pored novog Merkatora, obećava da bude događaj koji će se dugo pamtiti. Ovaj gastro pab, koji se brzo izdvojio na beogradskoj gastronomskoj sceni svojom jedinstvenom ponudom, postao je pravi magnet za one koji traže ukusnu hranu, ugodnu atmosferu, i vrhunsku muziku.

U ambijentu Dolly Bell-a, Nova godina postaje praznik za sva čula. Gosti će biti očarani pažljivo pripremljenim jelima, koja kombinuju klasične ukuse sa modernim pristupom, stvarajući pravu gastronomsku simfoniju.


Posebno za doček Nove 2024. godine, Dolly Bell gastro pab priprema izuzetan program. Očekujte da se opustite uz muzički repertoar koji će savršeno dopuniti ukusna jela i pića, stvarajući atmosferu koja je idealna za proslavu.

Dizajn enterijera Dolly Bell-a je inspirisan legendarnim filmom "Sjećaš li se Dolly Bell", pružajući gostima osećaj da su zakoračili u drugi svet. Ovaj ambijent, koji spaja elemente klasičnih pabova sa modernim detaljima, čini Dolly Bell savršenim mestom za proslavu Nove godine.

Iskoristite priliku da proslavite dolazak Nove 2024. godine u Dolly Bell gastro pabu, gde će svaki trenutak biti poseban. Uživajte u izuzetnoj hrani, prefinjenim pićima i jedinstvenoj atmosferi koja čini ovaj lokal izuzetnim mestom za doček. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravne novogodišnje noći u srcu Novog Beograda.

Muzika

Tanja Primorac Trio priprema repertoar koji će vas odvesti na muzičko putovanje puno hitova, ritma i emocija. Njen nastup će biti pravo muzičko zadovoljstvo za sve prisutne, stvarajući savršen ambijent za doček Nove godine.
Povedite svoje najbliže na spektakularan doček uz Tanju Primorac Trio u restoranu Dolly Bell.

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Hrana se služi na daskama za stolom.

Hladno predjelo:
- Selekcija najfinije pršute, selekcija sireva, srpski brusketi (pate od čvaraka, kajmak i pršuta, koziji sir, med i orah)
Glavno jelo:
- Roštilj mix (100% juneći ćevap, svinjski file u korici začina, pileći ražnjići, kobasice sa sirom, leskovački uštipci)
Prilog:
- Wedges i grilovano povrće
Salate:
- Šopska i Srpska
Hleb:
- Korpica hleba

Cena

Cena karte po osobi je 60€, što uključuje svečanu večeru (služi se na daskama za stolom) i nezaboravno iskustvo!
* Uslov za rezervaciju stola: flaša premium pića
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 165b,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli