Nađa Golubović - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Nađa Golubović doček Nove godina 2023 - Restoran Buena Vida Beograd

Detaljna ponuda - Nađa Golubović doček Nove godine

Ako ste se ove godine odlučili za doček Nove godine u nekom od beogradskih restorana vreme je da porazmislite o restorana Buena Vida. Buena Vida doček Nove godine je restoran prelepog modernog koncepta, prepun zelenila sa ogromnim staklenim plafonom. Atmosfera u restoranu Buena Vida je takva da prvo pomislite da ste bar na par sati pobegli od gradske gužve i buke saobraćaja. Prva asocijacija na ovaj beogradski restoran je ukusna hrana i vrhunska usluga, a ove godine organizatori su odlučili da odu korak dalje i naprave primamljivu novogodišnju ponudu. Buena Vida restoran je za doček pripremio muzički spektakl za sve goste koji su odlučili da prvo januarsko jutro dočekaju baš ovde.
Nađa Golubović - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Nađa Golubović doček Nove godine zajedno sa bendom Marka Marinkovića će zabavljati sve okupljene goste restorana Buena Vida u novogodišnjoj noći. Nađa Golubović je poznata prestoničkoj publici po svojim elegantnim nastupima i moćnom vokalu. Ova iskusna klupska pevačica zabavlja publiku u Beogradu više od 10 godina i gosti restorana već znaju šta mogu da očekuju od nastupa u novogodišnjoj noći. Nađa Golubović i njen kolega Marko Marinković nastupiće u centralnom delu restorana, dok će Dj Velvet puštati latino house hitove u drugom delu restorana.

Cena ulaznice u restoran je 40 eura, dok se mesto za stolom ili separe dodatno doplaćuje. Cena ulaznice obuhvata novogodišnju večeru i besplatnu konzumaciju bezalkoholnih pića. Svaki rezervisani sto ili separe dobija jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića koji odaberete.
Nađa Golubović - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024
Nađa Golubović - Doček Nove godine
Nađa Golubović - Doček Nove godine
Nađa Golubović - Doček Nove godine
Nađa Golubović - Doček Nove godine

Gde Nađa Golubović peva za doček Nove godine?

Nađa za Novu godinu peva u restoranu Buena Vida

Koja je cena dočeka Nove godine u restoranu Buena Vida?

Cene se kreću od 40€