Nađa Golubović Doček Nove godine

2023

Nađa Golubović doček Nove godina 2023 - Restoran Buena Vida Beograd

Ako ste se ove godine odlučili za doček Nove godine u nekom od beogradskih restorana vreme je da porazmislite o restorana Buena Vida. Buena Vida doček Nove godine je restoran prelepog modernog koncepta, prepun zelenila sa ogromnim staklenim plafonom. Atmosfera u restoranu Buena Vida je takva da prvo pomislite da ste bar na par sati pobegli od gradske gužve i buke saobraćaja. Prva asocijacija na ovaj beogradski restoran je ukusna hrana i vrhunska usluga, a ove godine organizatori su odlučili da odu korak dalje i naprave primamljivu novogodišnju ponudu. Buena Vida restoran je za doček pripremio muzički spektakl za sve goste koji su odlučili da prvo januarsko jutro dočekaju baš ovde.
Nađa Golubović Doček Nove godine 2025

Nađa Golubović doček Nove godine zajedno sa bendom Marka Marinkovića će zabavljati sve okupljene goste restorana Buena Vida u novogodišnjoj noći. Nađa Golubović je poznata prestoničkoj publici po svojim elegantnim nastupima i moćnom vokalu. Ova iskusna klupska pevačica zabavlja publiku u Beogradu više od 10 godina i gosti restorana već znaju šta mogu da očekuju od nastupa u novogodišnjoj noći. Nađa Golubović i njen kolega Marko Marinković nastupiće u centralnom delu restorana, dok će Dj Velvet puštati latino house hitove u drugom delu restorana.

Cena ulaznice u restoran je 40 eura, dok se mesto za stolom ili separe dodatno doplaćuje. Cena ulaznice obuhvata novogodišnju večeru i besplatnu konzumaciju bezalkoholnih pića. Svaki rezervisani sto ili separe dobija jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića koji odaberete.
Nađa Golubović Doček Nove godine 2025
Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama