Cena dočeka je od 180€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za doček peva Seka Aleksić
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Hyatt se nalazi na Novom Beogradu u ulici Milentija Popovića 5
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Hotel Hyatt Regency Beograd - Doček Nove godine 2024

Najuzbudljiviji doček Nove godine očekuje vas i ovog 31. decembra u Hotelu Hyatt Beograd uz Seku Aleksić! Vrhunski provod u novogodišnjoj noći se tradicionalno, kao što smo već navikli, organizuje u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Najelegantnija i najglamuroznija proslava novogišnje noći u Beogradu učiniće vaše veče savršenim!


Hotel Hyatt Doček Nove 2024 godine prirediće vam senzacionalnu najluđu noć, u kojoj će se za vrhunsko uživanje i jedinstven muzičko-scenski spektakl postarati najveća muzička zvezda na domaćoj estradi Seka Aleksić! Njen, uvek spektakularan i jedinstven nastup garantuje vam neponovljivu atmosferu i provod za pamćenje!

Ne propustite priliku da prisustvujete najjačem provodu koji će se za doček Nove godine u Beogradu organizovati, a koji će vam priuštiti elitni prestonički hotel - Hotel Hyatt (Hajat). Priuštite sebi dozu novogodišnjeg glamura i rezervišite mesto na vreme!

Muzika

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas jedna od najvećih zvezda sa naših regiona - Seka Aleksić, koja će svojim fenomenalnim nastupom prirediti vrhunski spektakl u najluđoj noći!

Piće

U cenu u računato piće dobrodošlice.
Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Cena

Cena po osobi se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi na mapi).

Black zone - 180€
Silver zone - 190€
Gold zone - 200€

**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
**Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
**Mogućnost plaćanja iz inostranstva.* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Adresa

Milentija Popovića 5,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli