Cene ulaznice je 25€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za doček muziku puštaju DJ Lea i DJ Ogi Pešić
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Lasta se nalazi na Sajamskom keju bb
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Lasta

Kada se razmišlja o mestu gde bi se mogla proslaviti Nova godina 2024 u punom sjaju, Splav Lasta neizostavno dolazi u obzir. Ovaj predivni gradski splav predstavlja istinski biser beogradskog noćnog života.

Svojim egzotičnim ambijentom, koji podseća na čari Majamija, ovaj splav pruža osećaj kao da ste zakoračili u neki tropski raj usred srca Beograda. Palme koje nežno mašu na povetarcu čine celokupno iskustvo još čarobnijim.


Splav Lasta doček Nove godine nije samo još jedno mesto za izlazak, to je pravo arhitektonsko čudo koje je izašlo iz pera čuvenog arhitekte Đorđa Geca. Njegov jedinstveni dizajn čini ga prepoznatljivim i omiljenim među ljubiteljima dobrog provoda. No, ono što ga zaista ističe je impresivna lista DJ-eva i muzičkih zvezda koje je ugostio. Domaci talenti poput Gorana Starčevića, Peppea, Pookieja, i mnogih drugih, dele prostor sa svetskim imenima kao što su David Morales, Migel Kembel i Mark Knight.

Zato, ako želite da vaš doček Nove godine 2024 bude ispunjen raskošnim ambijentom, vrhunskom muzikom i nezaboravnim trenucima, Splav Lasta vas s nestrpljenjem očekuje!

Muzika

DJ Lea i DJ Ogi Pešić
Najpopularniji djevi današnjice, biće  u novogodišnjoj noći za vas na splavu Lasta i puštaće sve aktuelne hitove današnjice.
Obećava se sjajan repertoar i neviđeni spektakl a mi smo sigurno da ćete potpuno uživati.

DJ Lea, čije je pravo ime Lea Davogić, postala je nezaobilazno ime na beogradskoj klupskoj sceni. Sa nastupima u elitnim mestima kao što su Freestyler, klub Hype i splav Hot Mess, stekla je titulu jedne od najtraženijih DJ-eva u prestonici.

Međutim, Beograd nije jedino mesto gde njeni ritmovi odzvanjaju. Klubovi i festivali širom Evrope otvaraju svoja vrata za nju, priznajući njenu neospornu sposobnost da pomeri masu. DJ Lea često naglašava da je njen cilj da prenese svoju pozitivnu energiju publici i da svakom pesmom dotakne srce i dušu prisutnih.

Ako planirate posetu Beogradu i želite da doživite autentičnu klupsku atmosferu, potražite mesta gde DJ Lea redovno nastupa, kao na primer na splavovima Leto, Lasta i Hot Mess. Ne propustite priliku da se prepustite ritmovima koje ova talentovana DJ donosi!

Piće

Piće se plaća po utrošku
Gratis flaša uz rezervaciju (detaljnije u odeljku cena).

Cena

Cena ulaznice za doček je 25€ po osobi, svaka rezervacija se dodatno doplaćuje na grupnoj bazi.

Barski sto - 120€ (u cenu uključena basic flaša žestine)
VIP barski sto - 150€ (u cenu uključena basic flaša žestine)
Visoko sedenje - 250€ (u cenu uključena premium flaša žestine)
Premium visoko sedenje - 300€ (u cenu uključena premium flaše žestine)
Premium separe - 800€ (u cenu uključene 3 premium flaše žestine)
Ultra VIP separe - 1200€ (u cenu uključene 4 premium flaše žestine)

Basic flaše pića:
- Absolut
- Jameson
- Beefeater

Premium flaše pića:
- Chivas
- Grey Goose
- Moet
- Hendrick`s


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 19, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Sajamski kej bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli