Cena dočeka od 100€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za doček nastupaju Sloba Radanović i Barbara Bobak
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Hotel Majdan

Za najluksuzniji doček Nove godine, nema boljeg izbora od hotela Majdan!

Hotel Majdan doček Nove godine je, godinama unazad, jedna od najprestižnijih i najtraženijih novogodišnjih proslava koje Nova godina Beograd ima u svojoj ponudi. Tradicija se, u skladu sa očekivanjima, nastavlja, pa će se u najluđoj noći pred nama fantastični duo Sloba Radanović i Barbara Bobak postarati da doček 2024. u Majdanu bude žestok i spektakularan.

Kada se najluđa noć, ispunjena najvećim hitovima i vrhunskim vokalima dva harizmatična majstora vrele atmosfere, ukombinuje sa luksuznim prostorom, odličnom ponudom hrane i pića, kao i besprekornom uslugom ljubaznog osoblja, nastaje magija novogodišnje noći koja se ne propušta.


Hotel Majdan je sinonim za vrhunski luksuz i eleganciju i pruža vam priliku da dočekate Novu 2024. godinu na način koji ćete pamtiti zauvek.

Jedinstven dizajn, koji spaja savremeni sjaj sa sofisticiranom elegancijom, učinio je ovaj elitni prestonički hotel idealnim mestom za proslavu svih posebnih, značajnih i svečanih trenutaka u životu.

Doček Nove godine u hotelu Majdan održaće se u dve ekskluzivne svečane sale, koje plene prefinjenim glamurom i elegancijom. Opremljene su najnovijim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, dok kristalni lusteri, roto glave i šareni sufiti stvaraju fantastične vizuelne efekte i jedinstvenu atmosferu.


Novogodišnja ponuda uključuje širok spektar najkvalitetnijih domaćih i stranih pića, u kojima ćete moći da uživate tokom cele večeri. Takođe, očekuje vas i raskošna, novogodišnja svečana večera sa izuzetnim gurmanskim specijalitetima koje će pripremati vrhunski kulinarski tim hotela Majdan.

Kada se sve ovo spoji sa besprekornom uslugom i najboljim muzičkim programom, garantujemo vam nezaboravan doček Nove 2024.

Rezervišite mesto već danas, a hotel Majdan će se pobrinuti da vam ovogodišnji doček Nove godine ostane urezan u sećanju kao jedno od najlepših životnih iskustava!

Muzika

U novogodišnjoj noći u hotelu Majdan zabavljaće vas Sloba Radanović i Barbara Bobak


Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

Predjelo:
- Njeguški pršut
- Goveća pečenica
- Svinjska pečenica
- Kulen
- Svinjski vrat
- Kajmak
- Feta sir
- Pita sa sirom/zeljem
- Ruska salata

Glavno jelo:
- Praseće pečenje i krompir ispod sača
- Pileći batak
- Dimljena roštiljska kobasica
- Pljeskavica

Salate:
- Paradajz
- Krastavac
- Kupus

Dezert:
- Sitni kolači

Cena

Cena po osobi se kreće od 100€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru (pogledati mapu). Piće se plaća po utrošku.

Sala 3
Sala 1
Bronzana zona - 120€
Srebrna zona - 150€
Zlatna zona - 180€

Sala 2
Bronzana zona - 100€
Srebrna zona - 130€
Zlatna zona - 170€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 15, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Mokroluška 174d,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli