* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na Nova-Godina.rs
Restoran Buena Vida
Želite potpuno drugačiji doček od ostalih? Da se osetite opušteno, a opet i da ste deo nesvakidašnjeg ambijenta?
Buena vida Doček 2024. je pravo mesto za Vas! Neobična kombinacija latino i azijske kuhinje koju je naš šef spremio kao deo novogodišnjeg menija, Vas uvodi u žurku od samog početka prilikom prvog zalogaja, a kada na to pridodamo i nesvakidašnji ambijent po ugledu na svetske restorane, profesionalni, a opet i otkačen personal, kao i kvalitetan muzički program, jasno Vam je da smo spremili za Vas nezaboravan ispraćaj stare i ulazak u Novu godinu 2024.!
Lokalom dominira centralni šank koji ostavlja bez daha sve posetioce, a u skladu sa vašim afinitetima možete odabrati restoranski sto, separe, visoko sedenje, mesto za barskim stolom ili visokim separeom.
Muzika
Nađa Golubović & Mare Stambolija bend
Stage 1 Glavni deo restorana gde će atmosferu dovesti do vrhunca fenomenalni vokal Nađa Golubović & Mare Stambolija sa bendom.
Nađa Golubović više od deceniju nastupa po brojnim beogradskim restoranima i klubovima. Njeni nastupi su energični, a publika je obožava jer uvek napravi provod za pamćenje! Domaća, strana, rok, pop ili folk muzika, Nađi Golubović sve leži, a karakteriše je elegantan scenski nastup i snažna boja glasa.
Mare Stambolija je godinama unazad sarađivao sa brojnim poznatim pevačicama. Savršeno procenjuje publiku i prilagođava repertoar u zavisnosti od njene reakcije. Specijalnost su mu hitovi pop muzike, ali odlično se snalazi i sa novokomponovanim hitovima.
Stage 2 Private lounge. Dj Velvet (Latino house, R’n’B hits). Profesionalni koktel majstori će praviti koktele celu noć po promotivnim cenama.
Piće
U cenu je uračunata besplatna konzumacija bezalkoholnih pića i voda. Svaka rezervacija (sto ili separe) dobija i besplatnu jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića po izboru.
Hrana
Predjelo: - Mango Gvakamole (gvakamola sa mariniranim mangom sa pirinčanim sirćetom, izmrvljenim kozjim sirom i svežim bosiljkom) - Tuna Vulkan rolnica (suši pirinač, nori alga, začinjeni tatar od tune, krastavac, batat, iceberg salata, Aji amariljo aioli, Kabajaki sos, slatki čili sos) - Empanade pileće (grilovana piletina, testo lisnato, gauda kačkavalj, morita salsa, karamelizovani luk, korijander, kari kukuruz krem sos, verdita salsa) - Tatar biftek (ručno iseckan biftek, limun vinegret, dimljeni tartar dresing, ananas i avokado kockice, hrskavi kapar, pinjole tostirane, slajsevi crvene rotkvice) - Kroketi od gambora (kremasti kroketi sa gamborima, panirani sa panko prezlama, kimči čipotle aioli, krema fresca) - Meksički otopljeni sir (sos od čedar sira, šorizo kobasica, hrskavi prženi luk, Verdita salsa, vlašac, prženi mladi krompirići) - Kesadilja sa piletinom (zapečena tortilja sa čipotle puterom, nafilovana sa grilovanom piletinom, pečenim kukuruzom, kačkavaljem, adobo paradajz sosom, uz dodatak gvakamole i toaredo pico de gallo salsom) - Takosi sa Avokadom i hrskavim sirom (zapečena tortilja sa sirom, avokado slajsevi u uz dodatak mariniranog manga, čipotle aioli i svež korijander) - Grilovani pileće belo iz Achiote marinade (belo meso u ačiote marinadi, korijander-avokado jogurt sos, mladi krompirići preliveni sa čedar sosom, pico de gallo salsa) - Stejk fahita (marinirani juneći ramstek, grilovan do perfekcije u Josper rerni na ćumur, servirano na usijano gvozdeno tiganju sa povrćem, preliveno Vaneno sosom i Mojo uljem. Servirano sa jasmin pirinčem i sofrioto pasuljem).
Kombinacija dezerata za sto: - Kolač od sira sa kompotom od ananasa i marakuje - Buena vida kolač sa malinama - Ćurosi sa sosom od čokolade
*Posni meni (potrebno je unapred najaviti prilikom kupovine ulaznica)
Predjelo: - Gvakamola sa mangom, domaći čips - Humus sa pikantnim džemom od kajsija, domaći čips - Mini burito punjen sa mariniranim sotiranim povrćem i pireom od crnog pasulja - Spring rolnice sa povrćem
Glavno jelo: - Filet brancina - Grilovani avokado sa mariniranim kukuruzom i salsom od paradajza
Prilozi: - Sotirano povrće sa spanaćem i vaneno sosom - Zapečeni šampinjoni glazirani sa soja-mirin sosom - Krompir iz rerne začinjen sa meksičkim miksom začina
Cena
Cena ulaznice je: 45€ (stage 2 - private lounge) 50€ (stage 1 - glavni deo lokala)
U cenu je uračunata kompletna večera i besplatna konzumacija bezalkoholnih pića i voda. Svaka rezervacija (sto ili separe) dobija i besplatnu jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića po izboru.
Rezervacije se posebno doplaćuju (sem mesta za šankom) : Šank sa barskom stolicom - besplatna rezervacija Barski sto sa 2 barske stolice - od 40€ (gratis flaša vina) Visoko sedenje - 100€ (gratis flaša vina) Restoranski stolovi za 4 osobe - od 120€ (gratis flaša žestine ili vina) Restoranski stolovi za 6-7 osoba - od 180€ (gratis flaša žestine ili vina) Separe (restoranski sto) za 8 osoba - 400€ (2 gratis flaše žestine) Visoki separe za 4-5 osoba - 240€ (gratis flaša žestine i vina) Visoki separe za 6 osoba - 360€ (gratis flaša žestine i vina) Premium Vip separe za 10 osoba - 600€ (gratis flaša premium žestine i flaša vina)
Pogledati mapu za više informacija.
*Moguća je besplatna dostava ulaznica na teritoriji Beograda, kao i slanje kurirskom službom van Beograda *Mogućnost uplate iz inostranstva
Mi smo spremni za najotkačeniji doček Nove godine u Beogradu, a Vi?
* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 1i, 11070Beograd, Srbija (RS)