Barbara Bobak Doček Nove godine

Barbara Bobak za Novu godinu nastupa u Hotelu Majdan, sa Slobom Radanovićem

Cena se kreće od 100€

Ponuda obuhvata svečanu večeru, dok se piće plaća po utrošku

2024

Barbara Bobak doček Nove godine - Hotel Majdan Beograd

Kako se doček Nove godine Beograd približava, oči javnosti su uprte u jednu muzičku zvezdu - Barbaru Bobak. Ova izvanredna pevačica, poznata po svom jedinstvenom vokalu, postavila je nove standarde na domaćoj muzičkoj sceni. Barbara Bobak doček 2024 obećava da će to biti događaj koji će se prepričavati danima.

Tokom godina, Barbara Bobak je zasluženo stekla epitet vrhunske izvođačice koja pruža nastupe za pamćenje. Sa svojom nepogrešivom energijom, bogatim repertoarom i prepoznatljivom scenskom harizmom, svaki njen nastup je prava poslastica za publiku. Zato je Barbara Bobak doček Nove godine 2024 nešto što ljubitelji dobrog provoda jednostavno ne smeju propustiti.
Barbara Bobak Doček Nove godine 2025

Hotel Majdan, koji važi za broj jedan kada su ekskluzivne novogodišnje proslave u Beogradu u pitanju, biće domaćin ovog grandioznog događaja. Uz Barbaru, atmosferu će dodatno zagrejati i talentovani Sloba Radanović. Ovaj tandem garantuje nezaboravno iskustvo za sve one koji izaberu da Doček Nove godine Beograd provedu u ovom luksuznom okruženju.

Tradicija najraskošnijih proslava u hotelu Majdan nastavlja se i ovog puta. Sa svojim glamurom, perfektnom uslugom i vrhunskim muzičkim programom koji predvode Barbara i Sloba, ovo će biti prilika da se uđe u 2024. godinu na najimpresivniji mogući način.

Ukoliko tražite savršeno mesto za doček, gde će vas očarati muzička magija i nezaboravna atmosfera, hotel Majdan je pravi izbor za vas. Pripremite se za neponovljivu novogodišnju avanturu koja će dugo ostati upamćena.

Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama