Restoran Zlatni bokal - Doček Nove godine 2026 Beograd
Restoran Zlatni bokal Nova godina 2026 priprema veče koje će vratiti pravi duh stare Skadarlije, onakav kakav su generacije Beograđana voleli i negovali. Smešten u samom srcu boemske četvrti, među kaldrmom i rustičnim fasadama, ovaj legendarni restoran poziva goste da uđu u novu godinu uz pesmu, toplinu i prepoznatljivu skadarlijsku čaroliju.
Zlatni bokal je godinama mesto na koje se vraća iz ljubavi - zbog atmosfere u kojoj se glas tamburaša meša sa smehom, zbog domaćinske topline i zbog osećaja da se u tom prostoru živi jedna posebna tradicija. Zato ne čudi što je ovaj restoran jedan od najtraženijih za novogodišnje slavlje.
Muzički program donosi spoj emocije i dobrog ritma. Život teče band, Harizma band i Vibe band vodiće goste kroz najlepše starogradske melodije i kafanske evergrin pesme, uz zvuk tambura, gitara i živu svirku koja podiže raspoloženje od prvog takta. Biće to noć ispunjena pesmom koja spaja ljude, zdravicama i atmosferom u kojoj svaki sto postaje jedno veselo društvo.
Kada je hrana u pitanju, Zlatni bokal ostaje dosledan svojoj tradiciji. Na meniju su jela domaće kuhinje, mirisni roštilj, stari srpski specijaliteti, ali i internacionalne opcije za goste koji vole raznolikost. Sve je pripremljeno tako da zadovolji i najistančanija nepca.
Za sve koji žele da dočekaju 2026. godinu u okruženju gde se neguje pravi boemski duh, Restoran Zlatni bokal nudi iskustvo koje se ne zaboravlja - noć ispunjenu muzikom, toplinom i atmosferom koju može da stvori samo Skadarlija.
Cena
Cena po osobi se kreće od 60€ do 100€. Cena obuhvata svečanu večeru i piće dobrodošlice.
Bašta - 60€ Gornja sala - 80€ Donja sala - 100€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate uz tri sjajna benda: Bašta - Vibe band Donja sala - Život teče band Gornja sala - Harizma band
Piće
Očekuje vas piće dobrodošlice. Ostala pića se plaćaju po utrošku.
Hrana
Novogodišnji meni I Predjelo - Appetizer Selekcija sireva i pršuta Cheese and Prosciutto Selection
Glavno jelo - Main course Praseće pečenje na pekarskom krompiru Slow-roasted pork with baked potatoes
Salata - Salad Zimski miks (paprika u pavlaci, kiseli kupus, turšija) Winter mix (peppers in sour cream, sauerkraut, pickled vegetables)