Cene dočeka je od 55€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Nastupa grupa "Bele pčele"
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Restoranu Savski venac se nalazi u Birčaninovoj 16A
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Restoran Savski venac

U samom srcu Beograda, u Birčaninovoj 16a, nalazi se restoran "Savski venac", napravljen tako da sačuva "šmek" i tradiciju ovog grada, u kome su kafane oduvek bile njegov zaštitni znak. U prijatnom ambijentu renoviranog restorana, kome se svaki gost vraća kao stari prijatelj, organizovali smo za vas nezaboravni doček Nove godine. Organizacija je poverena timu ljudi s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji različitih svečanosti. Oni će učiniti sve da vam najluđa noć ostane u najlepšem sećanju. Topla atmosfera, koja podseća na stare beogradske kafane, ljubazno osoblje, odličan novogodišnji meni, muzika koja dira dušu i srce - najbolje su preporuke da baš ovaj restoran odaberete za doček 2024. godine.


Za vas smo pripremili izuzetnu večeru s nacionalnim specijalitetima i neograničeno domaće piće tokom cele večeri. Posebnu pažnju posvetili smo odabiru benda. Uživaćete u taktovima akustičnog orkestra "Bele pčele", čija vas virtuoznost sigurno neće ostaviti ravnodušnim. I sve to po prihvatljivim cenama.

Muzika

Grupa "Bele pčele" ponovo sa vama u "Savskom vencu" na dočeku Nove godine. Bend je osnovan 1993. godine u Beogradu. Moderan, prepoznatljiv bend, koji pravi odličnu atmosferu. Na svom repertoaru imaju brojne numere narodne, starogradske i zabavne muzike. Snimili su dva albuma, oba za PGP RTS, prvi u akustično-gradskom, a drugi u pop maniru. U skladu sa ambijentom restorana, "Bele pčele" nastupiće za vas u najluđoj noći. Specifični vokali, odlični instrumentalisti i zanimljivi aranžmani čine ovu grupu različitom od drugih.

Hrana

Novogodišnji meni

Predjelo:
- Srpski tanjir (pita gibanica, proja, mladi sir, pljevaljski sir, njeguška pršuta, svinjska pečenica, kulen, prebranac, pileća salata).

Svečana večera:
- Šnicla u sosu od pečuraka "Savski venac“
- Gurmanska pljeskavica, pekarski krompir, grilovano povrće
- Selekcija hlebova
- Miks sezonskih salata - bašta salata

Desert:
- kolač Španski vetar

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Alkoholna pića
- Pivo (Jelen)
- Vino (Crveno, belo, rose)
- Rakija domaća (šljiva i dunja)
- Džin
- Vinjak
- Pelinkovac Gorki list
- Vodka Baltik
- Vermut

Bezalkoholna pića
- Sokovi (gazirani, negazirani)
- Voda (gazirana, negazirana)
- Kafa (domaća i espresso)

Cena

Večera i domaće piće tokom cele večeri uračunati su cenu od: 55€, 60€ i 65€
Ažurirano: Dec 15, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Birčaninova 16A,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli