Restoran Tri šešira Nova godina 2026 donosi još jedno veče ispunjeno duhom stare Skadarlije i onom posebnom toplinom zbog koje se gosti uvek vraćaju. U srcu beogradske boemske četvrti, doček Nove godine biće prožet muzikom, emocijama i atmosferom kakvu samo ova čuvena kafana ume da stvori.
U elegantno ukrašenom prostoru, okupanom svetlošću i prazničnim ukrasima, posetioci će uživati u programu koji spaja tradiciju i dobro raspoloženje. Uz
tamburaše koji donose autentičan zvuk starogradskih pesama i
Ljiljanu Jakšić čiji glas unosi posebnu toplinu, svaka pesma postaće zajednički trenutak. U ponoć stižu i trubači, donoseći onu pravu, veselu energiju koja podiže celu salu na noge.
Tri šešira su decenijama simbol večeri ispunjenih druženjem, pesmom i iskrenim smehom. Doček Nove godine u ovom restoranu uvek je obojen emocijom, mirisima tradicionalnih jela i zvucima koji vraćaju u neka lepša vremena. Zato je ovo idealan izbor za sve koji žele da u novu godinu zakorače uz najbliže i u okruženju koje odiše dušom i tradicijom.
Prijem gostiju odvija se od
20:15 do 21:00, a ostatak večeri prepušten je uživanju u muzici, druženju i atmosferi prave skadarlijske boemije.
Cena
Cena karte je
120€ po osobi. U cenu je uključena
svečana večera i jedno piće dobrodošlice (ostala pića se plaćaju po utrošku, po regularnim cenama).
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva. Muzika
Za doček Nove godine zabavljaće vas
tamburaši i glumica Ljiljana Jakšić, dok u ponoć dolaze i trubači. Piće
U cenu je uključeno
jedno piće dobrodošlice (sve preko se plaća po utrošku, cene su regularne).
Hrana
Sve goste u novogodišnjoj noći očekuje
svečana večera koja će zadovoljiiti sva vaša čula.
Mesni meni (bez svinjetine) Hladno predjelo:
- Goveđa pršuta
- Dimljeni biftek
- Zlatarski sir
- Kajmak
- Urnebes
- Domaća juneća pašteta
- Proja
- Slani rolat
- Ruska salata
Toplo predjelo:
- Rolovana teletina sa mladim krompirom
Glavno jelo:
- Ćevap
- File minjon
- Uštipci sa goveđom pršutom
- Punjeni pileći medaljon
Salata:
- Šopska salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Torta
Mesni meni (sa svinjetinom) Hladno predjelo:
- Goveđa pršuta
- Njeguška pršuta
- Sremski kulen
- Zlatarski sir
- Urnebes
- Kajmak
- Ruska salata
- Slani rolat od spanaća i ajvara
Toplo predjelo:
- Rolovana teletina sa mladim krompirom
Glavno jelo:
- Ćevapi
- Punjeni pileći medaljoni
- Rolovani svinjski file
- Leskovački uštipak
Salata:
- Šopska salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Torta
Posni meni Hladno predjelo:
- Prebranac
- Losos salata
- Ajvar
- Masline
- Pita od krompira
- Marinirane pečurke
Toplo predjelo:
- Rižoto sa lososom
Glavno jelo - Riblji tanjir:
- Brancin
- Losos
- Pastrmka
- Prilog: krompir sa blitvom
Salata:
Miks zelenih salata
Pecivo:
- Somun
- Integralni hleb
- Beli hleb
- Štapići sa belim lukom
Dezert:
- Pita sa suvim šljivama
Ažurirano: Nov 15, 2025
| Izdavač: Doček Nove godine | O nama