Restoran Jezero by Azzaro - Doček Nove godine 2025 Beograd
Dočekajte 2026. godinu u jednom od najlepših beogradskih restorana na vodi - Jezero by Azzaro. Smešten u prirodnom okruženju Ade Ciganlije, ovaj elegantni restoran svake godine priređuje novogodišnju proslavu koja se pamti po luksuzu, emociji i fantastičnoj atmosferi.
Za muzički spektakl u najluđoj noći biće zadužena izuzetna ekipa izvođača - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Goste očekuje odlična svirka uživo, energičan program i pesme koje će obeležiti ulazak u novu godinu.
Restoran Jezero by Azzaro kombinuje sofisticiran dizajn sa toplinom domaće atmosfere. Moderno uređen prostor, romantičan pogled na jezero i pažljivo odabrana rasveta stvaraju magičan doživljaj koji savršeno spaja eleganciju i opuštenost. Profesionalno ozvučenje i svetlosni efekti dodatno upotpunjuju ambijent i obezbeđuju pravi novogodišnji ugođaj.
Goste očekuje All Inclusive ponuda - neograničena konzumacija stranih i domaćih pića, kao i svečana večera sa pažljivo biranim specijalitetima. Kulinarski tim restorana priprema jela od najkvalitetnijih sastojaka, kombinujući tradicionalne ukuse sa modernim gastronomskim pristupom.
Iako smešten u prirodi, restoran je udaljen svega nekoliko minuta od centra grada, što ga čini lako dostupnim iz svih delova Beograda. Gostima je na raspolaganju veliki, obezbeđen parking prostor ispred restorana.
Doček Nove godine 2026. u restoranu Jezero by Azzaro biće veče puno osmeha, dobre energije i nezaboravne muzike. Uživajte u dočeku na vodi, u prostoru koji spaja prirodu, luksuz i vrhunski provod - baš onako kako to Beograd voli.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
Red zone - 80€ Blue zone - 90€ Silver zone - 100€ Gold zone - 120€ Black VIP - 140€ Royal VIP zone - 150€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!
Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
Svečana novogodišnja večera - set meni: Predjelo - Užička pršuta - Kraški vrat - Dimljena pečenica - Budimska kobasica - Sremski kulen - Kasino šunka - Gauda - Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke - Paprika u pavlaci
Salate - Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom) - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju - Urnebes - Pita sa pečurkama - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Projice sa kajmakom
Glavno jelo - Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina) - Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
Prilog - Aromatični rižoto - Pekarski krompir
Selekcija svežeg hleba i peciva (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana) - Domaće lepinje - Integralno pecivo sa kimom - Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.