Alex Tešić i Ljuba Perućica će nastupiti za doček Srpske Nove godine.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz na proslavu Srpske Nove godine je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Klub Kafana Tarapana

Dočekajte Srpsku Novu godinu 2024 u srcu beogradskog noćnog života - klub kafani Tarapana, gde se spajaju šarm starog Beograda i moderni izlasci! Tarapana je poznata kao mesto gde svako može pronaći nešto za sebe, savršeno kombinujući tradicionalni duh kafane sa dinamičnom atmosferom kluba.

Za doček Srpske Nove godine, Tarapana će biti domaćin neverovatnog muzičkog spektakla. Na sceni će se izmenjivati Alex Tešić i Ljuba Perućica, dva renomirana imena naše muzičke scene, obećavajući provod koji se ne propušta. Njihovi nastupi su garancija za veče puno energije i vrhunskog zabavnog programa.

Klub kafana Tarapana za ovu posebnu noć priprema nešto zaista specijalno. Uživajte u jedinstvenom ambijentu, gde se svaki kutak odiše atmosferom prave beogradske kafane, dok zvuci modernih hitova stvaraju savršen ritam za vaš novogodišnji ples.

Dočekajte Srpsku Novu godinu u Tarapani, mestu gde se tradicija i modernost prepliću u harmoničan spoj. Neka ova noć bude ispunjena smehom, dobrom muzikom i nezaboravnim trenucima.

Muzika

Za fantastičnu atmosferu i spektakularan provod pobrinuće se Alex Tešić i Ljuba Perućica!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Ulaz je besplatan
Ažurirano: Jan 8, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Kneza Miloša 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli