Brzina zvuka acoustic bend će nastupiti na matineu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz se ne naplaćuje, ali rezervacije su obavezne.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Događaj se održava u restoranu The Petica na Novom Beogradu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

The Petica - Matinee

Restoran The Petica na Novom Beogradu predstavlja pravi gastronomski dragulj, idealan za sve one koji traže vrhunski doživljaj. Sa elegantno uređenom baštom, ovaj restoran nudi savršeno mesto za uživanje u prvom obroku dana. Jutarnji trenuci provedeni ovde donose posebnu svežinu i mir, stvarajući idealne uslove za uživanje u doručku u dvoje ili opuštenom početku dana.

Restoran je odličan izbor za razne prilike - od porodičnih okupljanja do poslovnih sastanaka ili neformalnih susreta sa prijateljima. Meni obiluje raznovrsnim, kreativnim jelima, prilagođenim svakom ukusu i prilici.


Za ovogodišnje praznično doba, The Petica matinee vas poziva da doživite prazničnu magiju u srcu Novog Beograda. Sa posebno pripremljenim prazničnim menijem i izuzetnim zabavnim programom, restoran obećava jedinstveno prednovogodišnje iskustvo.

Svetlucava dekoracija i prijatna atmosfera čine The Petica idealnim mestom za pripremu za novogodišnju noć. Doživite ispraćaj stare i doček nove godine u stilu i radosti, okruženi prijatnim ambijentom i izvanrednom uslugom.

Rezervišite svoje mesto na vreme u restoranu The Petica i budite deo ekskluzivne praznične matinee proslave, gde ćete uživati u vrhunskim jelima, odličnoj muzici i nezaboravnom druženju.

Muzika

The Petica matinee pripremio vam je sjajan muzički repertoar, uživaćete uz Brzina zvuka acoustic bend!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

A la carte.

Cena

Ulaz se ne naplaćuje.
Rezervacije su obavezne. Za uslove rezervacija, molimo vas da nas kontaktirate
Ažurirano: Dec 10, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli