Ljuba Perućica Doček Nove godine

Doček Nove godine održaće se u restoranu Jezero by Azzaro, na Adi Ciganliji.

Restoran Jezero by Azzaro pripremio je All Inclusive paket, koji uključuje neograničeno uživanje u pićima i specijalitetima restorana.

2024

Dočekajte Novu godinu u stilu u čarobnom okruženju restorana Jezero by Azzaro, koji se nalazi na predivnoj lokaciji Ade Ciganlije, pružajući savršenu scenografiju za najuzbudljiviju noć godine. Ovaj ekskluzivni događaj donosi nezaboravno iskustvo sa bogatim programom, vrhunskom muzikom i izuzetnom gastronomskom ponudom.

Glavne zvezde večeri, Ljuba Perućica i Aleksandra Tadić Cipka, obećavaju spektakularan muzički doživljaj, svojim hitovima i zaraznom energijom garantujući atmosferu koja će vas držati budnim i u pokretu do zore. Doček Nove godine uz Ljuba Perućicu postaće događaj za pamćenje, sa njegovim jedinstvenim nastupom koji obećava vrhunsku zabavu.
Ljuba Perućica Doček Nove godine 2025

Restoran Jezero by Azzaro pripremio je za svoje goste All Inclusive paket, koji uključuje neograničeno uživanje u širokom asortimanu kako domaćih tako i stranih pića, kao i specijalitetima renomiranog menija ovog prestižnog restorana. Sa cenama karata koje se kreću od 80€ do 130€, zavisno od položaja stola, svaki gost može da pronađe idealno mesto za doček Nove godine, bilo da želi da bude u centru dešavanja ili u nešto mirnijem delu restorana, svaki sto nudi fantastičan pogled i maksimalnu udobnost.

Ne propustite priliku da doček Nove godine provedete u restoranu Jezero by Azzaro, gde vas čeka veče ispunjeno zabavom, odličnom muzikom i nezaboravnim trenucima.

2023

Ljuba Perućica doček Nove godine - Restoran Jezero by Azzaro Beograd

Ako ste poželeli da doček Nove godine provedete na beogradskom moru, na Adi Ciganliji, restoran Jezero by Azzaro Black Club je pravo mesto za Vas. Restoran Jezero je poznato po tome što odlično organizuje novogodišnje proslave, tako da uopšte ne sumnjamo da tako neće biti i ove godine. Za dobru atmosferu i novogodišnju euforiju pobrinuće se talentovani pevači Zvezda Granda, Ljuba Perućica i Jelena Gerbec, uz pratnju benda Posebno Izdanje. Ako se odlučite za restoran Jezero by Azzaro tamo Vas čeka vrhunski meni i ljubazno i profesionalno osoblje koji će učiniti Vaš novogodišnji boravak još lepšim.
Ljuba Perućica Doček Nove godine 2025

Restoran Jezero by Azzaro doček Nove godine nalazi se u najlepšem delu Ade Ciganlije, u prirodi, okružen šumom sa velikim parkingom gde možete ostaviti svoj auto ako dolazite svojim prevozom. Lepo je doživeti doček Nove godine u Beogradu, a još lepše je dočekati prvo januarsko jutro na Adi Ciganliji uz jezero i vatromet.

Ljuba Perućica doček Nove godine je široj publici poznat po nastupu u osmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je osvojio sedmo mesto. Nakon muzičkog takmičenja kreće njegova aktivna karijera, izbacuje hit-singlove koji ubrzo postaju slušani kod publike.

Cena novogodišnje karte u restoranu Jezero by Azzaro iznosi od 70 do 130 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u prostoriji i koliko ste udaljeni od centralne bine.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama