38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Posebno veče kao što je doček Nove godine zahteva i specijalan izgled, kao i magičan MakeUp.
Magazin - Nova godina 2024 Beograd

Podloga za MakeUp
Ukoliko koristite samo tečni puder, preporuka je kozmetičara da se preko njega nanese i puder u prahu kako bi fiksirali podlogu i apsorbovali višak masnoće. Preporuka za novogodišnju noć jeste nežno bronzana svetlucava nijansa.

Smokey Eyes
Ako želite da budete kraljica večeri i da plenite pažnju svih prisutnih onda je neodoljivi efekat “smokey eyes” pravi izbor za vas. Ovaj glamurozni, novogodišnji look ne zahteva puno: olovka za oči, uvijač za trepavice i maskara. Lepo oblikovane trepavice uokvirite dobrom senkom. Boje aktuelne ove sezone su smeđa, maslinasta ali i one malo „otvorenije“ poput ljubičaste, zelene ili plave. Vaš izbor.
Ukoliko vam se ne sviđa ovaj stil, kozmetičari preporučuju i alternativu - tuš za oči, sa kojim uvek možete postići drugačiji izgled. Želite li postići zavodljivi mačkasti pogled, tuš nanesite u debljem sloju tako da pređe vanjski rub. Za još glamurozniji “touch”, na obraze nanesite sjajno rumenilo, a usne naglasite bezbojnim sjajem za volumen.

Privlačne usne
Kao i prethodnih, i ova godina je godina crvenih i purpurnih usana. Sa ovim kombinacijama nikako nećete pogrešiti. Ukoliko želite da vam boja duže traje, pre nanošenja olovke i ruža, nanesite tečni puder i puder u prahu.

Francuski manikir
Šta bolje najavljuje novogodišnje praznike od francuskog manikira, još ako su umesto standardnih korištene pastelna ružičasta i srebrna boja. Za ovu “majstoriju” potreban vam je prozirni, srebrni i svetloružičasti lak. Najpre nanesete prozirni lak, i pustite da se osuši. Zatim srebrnim povucite tanku liniju preko vrhova noktiju. Na kraju nanesite sloj sjajnog prozirnog ili svetloružičastog laka preko celog nokta (i srebrnog dela).

Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka
Novogodišnja šminka