Najlepše SMS poruke za Novu godinu

SMS poruke za Novu godinu

Bliži se Nova godina 2025. Svima nam je najlakše da prijateljima, porodici, kolegama, komšijama poželimo sve najlepše putem SMS-a. Mi smo vam pripremili neke predloge kako dačestitate Novu godinu vašim najbližima.

Najlepše SMS poruke za Novu godinu


- Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u Novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! Srećna Nova godina!

- Kakva je ova novogodišnja noć, u nama budi čarobnu moć, a moja moć je ova želja provedi život pun veselja i neka ti ova Godina Nova ostvari pregršt najlepših snova.

- Želim ti samo ovo za Novu godinu: kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!

- Ostvarenje snova, ljubav do krova, O.K., može i lova, srećna vam svima godina Nova!

- Nova je godina poput praznog lista na njemu se ispisuju osećanja čista, puno ljubavi, zdravlja, sreće, da ti se ostvare želje, manje i veće. Srećna ti Nova godina.

- Neka ti lepi dani sporo protiču a loše svari da te ne dotiču. Sreća i zdravlje da te služi, od srca ti želim život što duži. Srećna Nova godina.

- Tvoja leva noga je Božic, a desna Nova godina, e zato svratiću između praznika!:)

- Obaveštavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za prošlu Novu godinu, da mi se želje nisu ispunile i molim vas da mi za 2025 pošaljete keš!

- Ako vidiš čoveka u crvenom kako te trpa u vreću, nemoj se uplašiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

- Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

- Tom Criuse, Anglina Jolie, Madonna, Arnold Schvarzenegger, Jennifer Lopez, George Clooney i ja… Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU.
Ažurirano: Dec 6, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli