Savršena garderoba za doček Nove godine u Beogradu

Savršena garderoba za doček Nove godine u Beogradu

Kako biste izgledali potpuno savršeno za doček Nove godine u Beogradu preporučujemo vam da ispratite nekoliko bitnih saveta koji će da poplave popularne internet stranice šta je hit u predstojećoj sezoni. Obući se savršeno za doček Nove godine je želja skoro svake žene, ali i muškarca. Časopisi se naprosto utrkuju koji će predložiti bolju odevnu kombinaciju, ali imajte u vidu da je veliki broj reklamnog materijala prisutan u tim modnim savetima. Stoga, razmislite malo i odaberite kombinaciju koja će vam najbolje pristajati i u kojoj ćete se osećati kao kraljica večeri.
Savršena garderoba za doček u Beogradu

Već tradicionalno najpopularniji komad garderobe za doček Nove godine u Beogradu je haljina. Kratka ili duga, sa dekolteom ili ne, crna, bela ili crvena, to je manje bitno, važno je da vam dobro stoji i da u njoj izgledate odlično. Doček Nove godine je prilika koja dozvoljava da se opustite i učinite nešto što i nije tako uobičajeno za neko drugo veče. Zato se ne ustežite ako vam se dopadne haljina sa čipkom ili šljokicama, sav taj glamur i u neku ruku kič, može da bude opravdan najluđom noći u godini.

Preporučujemo vam da za kupovinu novogodišnje toalete ne čekate poslednji čas. Iako su par dana pred doček Nove godine velike rasprodaje, sve najlepše je i prodato, tako da nećete imati kompletnu ponudu pred očima. Najbolji tajming za odabir svečane odevne kombinacije je početak decembra, kada su butici puni, a mušterije za ludu novogodišnju noć još uvek ne tako česti posetioci. Ujedno, to je vreme kada nisu velike gužve, pa možete manje vremena da potrošite čekajući da odeću probate u garderobi.
Mnoge pripadnice lepšeg pola neće se apriori odlučiti za haljinu za novogodišnju noć, već će da obuku neku svedeniju kombinaciju, koju mogu i kasnije da upotrebljavaju. Primeri su razni, ali danas su opet popularne kožne pantalone i kratke majice topovi, kao i košuljice i providne i čipkane bluzice. Ovu garderobu možete da nosite i u drugim prilikama, ali da bi u novogodišnjoj noći zasijala zajedno sa vama, potrebno je da je upotpunite ostatkom autfita.
Savršena garderoba za doček u Beogradu

Obuća za doček Nove godine mora da bude savršena, zato nemojte da zanemarite taj segment vašeg svečanog izgleda. Ukoliko oblačite svečanu haljinu, cipele moraju da budu na vrhuncu zadatka, dakle neizostavna je elegantna visoka potpetica, što vam može pridavati muke tokom večeri kada odlučite da igrate. Zato preporučujemo da dan ili dva pre dočeka Nove godine šetate par sati u vašim novim cipelama, kako biste ih razgazili. S druge strane, ako obuvate čizme, i one moraju da se uklope u ostatak vaše odevne kombinacije, tako da boju obavezno birate u odnosu na gornji deo odeće ili tašnu, a materijal bi trebalo da bude prirodan kako biste uživali u udobnosti.

Za savršenu odevnu kombinaciju treba izabrati i odgovarajuću tašnu. Uz haljine se najčešće biraju svedene i vrlo male tašne, u obliku pisma, ali ako ste pobornik maksime da sa sobom nosite čitav svoj svet, onda se ipak odlučite za nešto veću, ali svakako elegantnu tašnu. Šljokice i drečavi materijali su popularni iz godine u godinu, tako da nećete pogrešiti ukoliko se i ove godine odlučite da nešto od vašeg autfita bude ukrašeno štrasom i sjajem.

Za kompletan izgled veoma je važno da stavite i odgovarajući nakit. Doček Nove godine je svečana prilika, tako da i nakit treba da bude usklađen. Velike minđuše, ogrlica, narukvice ili sve u kompletu, može da osveži vašu jednobojnu haljinu, a ako ste u nekoj ležernijoj odevnoj kombinaciji, birajte nakit koji ćete uskladiti sa bojama. Opet su u modi velike i masivne minđuše, tako da to imate u vidu kada ih budete kupovali. Prošle godine su se nosile i ogromne ogrlice, što jednobojnu crnu haljinu čini odevnom kombinacijom "od milion dolara“, ali ne treba preterati, pa staviti i veliku ogrlicu i velike minđuše. Iako je najluđa noć u Beogradu, treba imati meru, pa tako i u odabiru nakita.
Savršena garderoba za doček u Beogradu

I za kraj, ali ne i manje važno, vašu garderobu prilagodite mestu na kojem ćete da budete za doček Nove godine u Beogradu, jer ako je to trg, dobro se obucite i utoplite, a ako je restoran, klub ili splav, onda možete i u kratku haljinicu da se skinete, čim muzika počne i atmosfera uz igru krene da se zagreva.

Savršena garderoba za doček Nove godine u Beogradu svakako je problem i muškog dela populacije, iako generalno gledano, oni mnogo lakše i brže odaberu šta će to veče obući. Elegantno odelo sa košuljom je uvek dobra kombinacija, ali i opuštena verzija sa farmerkama i blejzerom, pripadnice lepšeg pola može da privuče. Uz lepu garderobu, utisak upotpunjuju i cipele, ali i kvalitetan ručni sat.
Ažurirano: Dec 5, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli