Doček Nove godine u Beogradu apartmani i stanovi za iznajmljivanje

Doček Nove godine u Beogradu - apartmani i stanovi za iznajmljivanje

Dobar provod, izlet i boravak pamte se po raznim stvarima. Ljudima sa kojima smo bili, mestima koje smo obišli, razgovorima koje smo vodili, hranom koju smo probali. Ali koliko nam se puta dešavalo da, kad sva ostala sećanja iščeznu, pamtimo neko putovanje po smeštaju koji smo imali? Anegdotama vezanim za veličinu smeštajne jedinice, buku od koje nismo mogli da spavamo, čistoću kupatila, neobična arhitektonska rešenja u sred sobe, prelepim pogledom kroz prozor, uslužnim osobljem koje nam je izlazilo u susret i za najmanju sitnicu, liftom koji se pokvario baš kad ne treba ili hranom tako ukusnom da smo poželeli da kidnapujemo kuvare i povedemo ih sa sobom kući? Baš iz tog razloga ne birajte olako i brzo smeštaj za novogodišnji aranžman u Beogradu, jer bi uživanje trebalo da počne već sa raspakivanjem.

Doček Nove godine u Beogradu, pogotovo ako dolazite iz daleka, prilika je da iskusite njegov noćni život, ali i da posetite kulturno-istorijske i turističke atrakcije. Zato potražite lokaciju koja to sve objedinjuje u jednu smislenu, lako dostižnu celinu. Apartmanski smeštaj u Starom gradu, epicentru turističkih atrakcija, pronaći ćete u starinskim zgradama koje su same po sebi spomenici kulture pod zaštitom države, u luks-opremljenim stanovima. Ništa manje rustičnog ponudiće vam smeštaj u Zemunu, opštini krcatoj istorijskim nasleđem na obalama Dunava, dok će vas Novi Beograd oduševiti svojom prostranošću, prostorom za parkiranje, ušćem i izborom hotela.

Raspoloživi smeštajni kapaciteti u Beogradu za doček Nove godine najlakše se pretražuju preko interneta, pa ćete tu (između ostalog i na našem sajtu) pronaći i ponudu kad su u pitanju apartmani za doček Nove godine u Beogradu. Apartmani za doček Nove godine mogu se pronaći (i rezervisati) na više načina, i to preko specijalizovanih sajtova koji se bave oglašavanjem ove vrste usluga, kao i preko domaćih i stranih sajtova koji oglašavaju turističke ponude i smeštajne kapacitete srpske prestonice. Pojedine agencije na svojim sajtovima objavljuju slike i lokacije luksuznih apartmana koji se nalaze širom Beograda (Zvezdara, Savski venac, Vračar, Stari grad i dr), sa precizno navedenom adresom, kvadraturom apartmana, opremom, blizinom prodavnica, da li zgrada ima lift, koliko je potrebno da se doplati za parking i intervalima u kojima je moguće izvršiti rezervaciju.

Cene iznajmljivanja apartmana su tokom novogodišnjih praznika osetno više, ponegde i duplo veće nego uobičajene, a prilikom rezervacije apartmana za doček Nove godine u Beogradu potrebno je uplatiti određeni iznos kao avans.

Osim standardne opreme koju čine mali kuhninjski aparati, klima uređaj, veš mašina, mašina za posuđe, fen, pojedini apartmani u Beogradu će vas iznenaditi bade mantilima, papučama, sefovima, kolicima za decu, cvećem i svećama, kao i brdom kozmetike za ličnu upotrebu, dok se Wi-fi i TV podrazumevaju. Pažljivom pretragom mogu se pronaći apartmani na odličnim lokacijama po niskim cenama, tako da cela porodica može udobno da odsedne i da se oseća kao kod kuće za prihvatljiv novac.

Apartmani "Rakoc“ deci ispod 12 godina nude slobodan smeštaj, a cena iznajmljivanja opada sa dužinom boravka. U ponudi sa apartmani sa garažom, parkingom, pa čak i saunom ili đakuzijem. Ponudu "Chillout“-a čine moderno namešteni apartmani po povoljnim cenama (20-40 evra) na najtraženijim lokacijama u Beogradu (Terazije, Strahinjića Bana, Jovanova, Obilićev venac). Kvalitetnija usluga nego u hostelima, drastično niža cena nego u hotelima je lajt-motiv tima "Stan na dan“, koji okuplja vlasnike stanova za izdavanje u najjužem gradskom jezgru.

Iako se uvidom u dugačku listu koju čine hoteli, hosteli i apartmani u Beogradu, čini da ovaj grad ima dovoljno kapaciteta da apsorbuje jednak broj turista koliko ima i ljudi koji u njemu žive, najbolji smeštaj za doček Nove godine u Beogradu, u smislu dobrog odnosa ponude, cene i lokacije, pronaći će oni koji se prvi angažuju i obave ranu rezervaciju.
Ažurirano: Mar 26, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli