Moda i garderoba za doček Nove godine

Garderoba za Novu Godinu

S obzirom na to da se polako približava doček Nove godine, veliki broj žena već sada počinje sa pripremama za novogodišnju noć. Jedna od najvažnijih stvari za pripremu podrazumeva odabir odevne kombinacije, koja će biti dobro uklopljena za ovakvu priliku.
Ove godine najaktuelnije boje za novogodišnje haljine su crna, srebrna, plava, roze, purpurna, crvena i zlatna.

Doček Nove godine - moda i garderoba


Veliki broj novogodišnjih haljina je kraće dužine. Uglavnom su napravljene od čipkanih, šljokičastih i različitih tipova svetlucavuh materijala.
Ostatak autfita treba pažljivo uklopiti. Najprikladnije su cipele sa štiklom i torbe u odgovarajućoj boji koje će se najbolje uklopiti u kombinaciju. Što se tiče nakita, treba da bude krajnje jednostavan, a količina svedena na minimum.

Razmislite o kupovini garderobe koju ćete kasnije moći da iskoristite i za ostale prilike. Izbor novogodišnje garderobe zavisi od ličnog stila kao i od mesta na kom će se odviti doček Nove godine.


Ukoliko dočekujete Novu godinu na trgu obucite se tako da ipak istaknete garderobu koja će biti vidljiva. Naravno, najbitnije je da budete toplo i slojevito obučeni kako se ne bi smrzavali. Obucite najlepši kaput koji imate, neke svetle boje po mogućstvu. I posebnu pažnju obratite na aksesoar kao što su šal, rukavice, kapa, torba...bilo bi dobro da oni budu u istoj boji. Štikle nisu preporučljive, obzirom da ćete veći deo večeri stajati napolju.

Ukoliko ćete Novu godinu dočekati u klubu, kafiću, kafani, restoranu ili na splavu treba da izaberete sjajnu i svetlucavu garderobu, ali ne treba preterivati.

Uske i kratke haljine koje prate liniju tela u kombinaciji sa cipelama sa visokom štiklom su pravi hit za doček Nove Godine u kafani ili restoranu.

Za proslavu Nove godine u klubovima odličan izbor je sjajna crna haljina sa jednim ramenom, uska kratka haljina, kratki šorcevi, uske crne kožne pantalone...
Podeli

Magazin

A
C
D
E
G
K
M
N
O
P
R
S
T
U