Saveti kako da odaberete idealno mesto za doček Nove godine

Saveti kako da odaberete idealno mesto za doček Nove godine

Iako vremenske prilike ovih dana asociraju na neka druga godišnja doba, već smo "zagazili“ u mesec novembar i pitanje - "Gde ćeš za doček Nove godine?“ je opet aktuelno. Ukoliko ste u među onima koji još uvek nisu odlučili gde će za doček, onda je ovaj tekst namenjen vama.

Ne pripadate grupi ljudi koja će Novu godinu čekati u svojim domovima ili otputovati van zemlje? Onda je ovo pravo mesto za vas, jer ćemo vam dati savete kako da odaberete najbolje mesto za doček Nove godine u prestonici Srbije i balkanskoj "prestonici“ najboljeg provoda - Beogradu.

Neko voli da dočeka Novu godinu na Trgu gde svake godine nastupaju neki od najeminentnijih izvođača. Za doček ove Nove godine još uvek nije poznato koji će muzičari svirati, a što se temperature tiče, predviđa se temperatura oko nula stepeni.
Kako odabrati idealno mesto za doček Nove godine

Međutim, ima i onih koji ne vole preveliku gužvu, hladnoću, opasnost od različitih pirotehničkih sredstava, pa će takvi za doček Nove godine odabrati neki od beogradskih klubova, kafića, splavova, kafana, restorana ili hotela u skladu sa svojim muzičkim ukusom i budžetom.

Cena dočeka jeste bitna svakom. Na vama je da odaberete mesto i cenu, ali razmislite da li želite da platite manje, a da onda u kafiću ili klubu zbog gužvene možete da se opustite i zabavite.

Zato i jeste bitno da već sad odlučite koju muziku želite da slušate, u kakvom ambijentu i uz kakav meni želite da provedete tu ludu novogodišnju noć, a onda na našem sajtu i pronađete vaše idealno mesto za doček Nove godine.

Ukoliko volite proverene stvari i mesta, za vas izbor neće biti težak jer uvek možete kupiti kartu za doček Nove godine u onom restoranu, kafani, klubu ili nekom drugom ugostiteljskom objektu u kom ste se već dobro proveli i znate šta možete očekivati.

Ukoliko govorimo o muzici, najveći broj beogradskih klubova, kafića, restorana, splavova, kafana nudi novogodišnji provod uz pevače, pevačičice i bendove koji izvode popularnu narodnu muziku ili zabavnu muziku. Na vama je da pogledate ponudu na našem sajtu i odaberete onu koja najviše odgovara vašem muzičkom ukusu. Naravno, što je muzički izvođač popularniji i cena dočeka je veća. No to ne znači da ćete se uz manje popularan bend ili izvođača loše provesti. Na vama je da odlučite i odaberete ono što je najbolje za vas, a onda i da sa sobom ponesete dobro raspoloženje.

Ako niste iz Beograda, proverite kakvi su uslovi kupovine karata, jer mnogi od njih imaju mogućnost kupovine preko interneta. Takođe, neki od njih vrše dostave karti na teritoriji Srbije.
Kako odabrati idealno mesto za doček Nove godine

Beogradski klubovi nude dobru zabavu i ponuda je zaista raznovrsna kada je o muzici reč. Najveći broj klubova i kafića u svojoj ponudi nema klasičnu večeru, već eventualno neke grickalice ili meze. Za vas je najbitnije da odaberete dobro društvo, muziku koja vam paše i da se opustite. Cene se kreću od 25 do 50 evra. Takođe, raspitajte se da li cena uključuje i piće ili ne, jer nemaju svi klubovi i kafići u svojoj ponudi uz cenu karte uključeno i piće. Obratite pažnju i na mesto za sedenje ili stajanje, koje možete odabrati.

Ukoliko pak želite da Novu godinu provedete u nekom od beogradskih restorana, kafana ili hotela koji u svojoj ponudi imaju All inclusive, cene se kreću od 35 do 200 evra. Cena varira u zavisnosti od ugostiteljskog objekta, muzičkog izvođača, menija, ali i mesta sedenja.

Ako koristite sopstveni prevoz raspitajte se da li restoran ima sopstveni parking.

Preporučujemo vam da na našem sajtu pogledate ponude i budete sigurni šta meni uključuje.

Kada je o hrani reč, nemaju svi restorani isti meni, pa se dobro raspitajte šta je sve uračunato u novogodišnju večeru. Obratite pažnju i na to da li večera podrazumeva posluženje na bazi švedskog stola ili uključuje uslugu posluženje od strane konobara.

Savetujemo vam da posebno obratite pažnju na ponudu pića koja beogradski restorani imaju, kako ne bilo zabune ili prevelikih očekivanja.

Mnogi restorani, kafane ili hoteli daju mogućnost da odaberete mesto sedenja, pa dobro pogledajte mape sedenja kao i koja je cena mesta. Naravno, bilo bi dobro da što pre rezervišete mesto, kako ne biste sedeli na mestu na kom nećete imati najbolji mogući ugođaj.

U nadi da smo vam bar malo pomogli da lakše donesete odluku kuda za doček Nove godine, želimo vam lep provod!
Ažurirano: Mar 26, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli