Najatraktivnije frizure za Novu godinu

Novogodišnje frizure

U Novu godinu sa zanimljivom frizurom

Pripreme za doček Nove Godine su već u toku.
Sigurni smo da ste već odabrali haljinu za doček nove godine, a sada treba ramišljati i o frizuri koja ide uz tu haljinu. Jeste li u potrazi za fantastičnom frizurom s kojom ćete uploviti u Novu 2025 godinu? Pogledajte naše predloge.

Novogodišnje frizure u trendu


Odabir frizure za novogodišnju žurku bilo da je doček u klubu, kafiću, kafani, restoranu ili na splavu je jedna od najvažnijih stvari. Bez obzira da li ćete ostati kod kuće ili idete negde u provod, dobra frizura će vas prolepšati i biće pravi dodatak vašoj celokupnoj odevnoj kombinaciji.

Za koju se frizuru da se odlučite najviše zavisi od vašeg ukusa, ali i vrsti vaše kose, obliku lica...

Vintage glam kovrdže

Kovrdže su ove zime potpuni hit, a samim tim će biti popularne i za doček Nove godine. Nose se i na dugu, ali i kratku kosu u zavisnosti od toga kako ste trenutno ošišani. Ako imate kraću kosu odlučite se za divlje kovrdže koje će probuditi vašu strastvenost, a ako ipak imate dugu kosu isprobajte krupne, velike, mekane, glamurozne kovrdže.
Ako ipak želite nešto potpuno otkačeno i divlje, napravite sitne kovrdžice i dobićete takozvane afro kovrdže. Prednji deo kose probajte da podignite i stavite na nju ukrasnu šnalu, a zadnji deo grive neka se vijori. Ovakvu frizuru mogu nositi samo jaki karakteri.

Kombinacija kovrdža i ravne kose

Ako imate dugu kosu, ukovrdžajte samo pola glave. Gornji deo zaližite i vežite u rep, a donji deo kose neka bude razbarušen. Ako imate šiške, njih ostavite ravne, a ostatak kose uvite. Sa ovakvom frizurom definitivno ćete biti u trendu!

Potpuno ravno

I potpuno ravna, sjajna kosa može biti veoma seksi i svečana. Ispeglajte kosu jer to je najbolji način da se postigne potpuno ravna i glatka kosa sa puno sjaja.
Kratko i divlje
I kratka kosa može biti opasno seksi. Asimetrični rezovi, razbarušenost,ili zalizana kosa... Opcija ima mnogo, samo se treba odvažiti i ošišati. Ako imate kratku kosu možete da eksperimentišete i sa bojama. Ima li boljeg trenutka od ulaza u Novu godinu?

Punđe

Bilo da su zalizane ili pomalo raščupane, postavljene visoko ili nisko, na sredini ili sa strane, punđe su verovatno najpopularnija svečana frizura i što je najbolje dobro stoji skoro svima.
Otkačene pletenice
Pletenice su uvijek in. Ono što je najbolje ona omogućava i dopušta mnogo različitih frizura. Bilo da se odlučite za urednu pletenicu, pomalo raščupanu, pletenicu umesto repa ili pletenicu podignutu u punđu - varijacijama romantične i ženstvene pletenice kraja nema.

Podeli

Magazin

A
C
D
E
G
K
M
N
O
P
R
S
T
U