Kako izgledati savršeno za doček Nove godine

Kako izgledati savršeno za doček Nove godine

Doček Nove godine u Beogradu predstavlja jedan od omiljenih praznika u Srba. Ujedno to je i povod da se lepo sredite i izgledate zanosno u potpunosti. Ne treba da vas u nedoumicu dovede činjenica da li imate ili nemate partnera sa kojim ćete slaviti Novu godinu, na vama je svakako da se spremite i zasijate u punom sjaju.
Savršen izgled za Novu godinu

Doček Nove godine u Beogradu nudi najraznovrsnije oblike zabave. Od velike žurke na otvorenom, pa preko žurki u kafanama, kafićima i na splavovima, neki će možda da odaberu i bogat spa hotelski program koji odiše izvesnom dozom luksuza. Za koju god varijantu da se odlučite imajte na umu da je doček Nove godine jednom godišnje (ako izuzmemo popularnu reprizu) i da to veče treba da izgledate posebno. Ako se odlučite za doček Nove godine na trgu u Beogradu, savetujemo da se dobro obučete, ali to ne umanjuje mogućnost da vam "make up“ bude savršen, kao i frizura, ukoliko ne stavite kapu. Za sve ostale navedene varijante nemate opravdanja i od vas se očekuje da budete tip top. Ko zna gde će vas najluđa noć odvesti i pred kim ćete morati da skinete tu jaknu, tako izgledajte sjajno i ako je doček Nove godine na otvorenom.
Savršen izgled za Novu godinu

Ako smatrate da imate neki kilogram više, o tome treba da povedete računa minimum mesec dana pred doček Nove godine u Beogradu. U suprotnom, možete da upadnete u problem i da ne uspete da obučete haljinu koju ste zamislili ili možda da budete nezadovoljni kako vam ona stoji. Zato, razmišljajte malo ranije i početkom decembra redukujte svoju ishranu kako biste izgledali savršeno za doček Nove godine.

Pored savršene linije, potrebna je i garderoba. Iako je ovo veče glamura, predlažemo vam da obučete nešto u čemu ćete znati da se ponašate i u čemu ćete moći da igrate. Česti su primeri devojaka koje ceo doček Nove godine u Beogradu u nekom restoranu presede u strahu da će im se poremetiti haljina i biti vidljiv neki deo tela koji baš i nije pristojno da bude otkriven. Stoga, drage devojke, imajte na umu da u većini restorana i kafana ne postoji limit po pitanju godina i da će u vašoj blizini sedeti i osobe koje su dva ili tri puta starije od vas, tako da vas molimo da pazite šta ćete da obučete. Problem celovečernjeg sedenja može da zadesi i pripadnice lepšeg pola koje se odluče na previsoke štikle i neudobnu obuću. Iako svi žele da obuku ili obuju nešto novo za doček Nove godine u Beogradu, taj novoizabrani odevni komad treba i kod kuće da isprobate, da pokušate da sednete i hodate u njemu. Isto važi i za cipele ili čizme. Pored izazovnih haljina, savršeno možete da izgledate i u nekoj urbanoj odevnoj kombinaciji poput kožnih pantalona i top majici sa bolerom ili nekom ešarpom odozgo. Upadljiv nakit u ovim situacijama je neizbežan i često može da se čuje fraza "sve je dozvljeno“, tako da ne štedite na minđušama, ogrlicama i narukvicama, sve to lepo uklopljeno i usklađeno sa garderobom može da vaš izgled dodatno poboljša.
Savršen izgled za Novu godinu

Da biste izgledali savršeno za doček Nove godine u Beogradu potrebno je i da se pobrinete da vaš "make up“ bude prilagođen predstojećem prazniku. Predlažemo da krenete redom i prvo stavite obaveznu podlogu u vidu tečnog pudera i pudera u kamenu. Zavisno od vašeg tena koristite i nijansu, ali za novogodišnje praznike kada smo svi malo belji, preporučuju se svetlije nijanse. Kada su oči u pitanju, novogodišnji izgled veoma često podrazumeva "Smokey Eyes“. On je već godinama dobitna kombinacija i s njim ne možete da pogrešite bilo koju odevnu varijantu da ste obukli. Ali za nešto nežnije dame, uvek postoji alternativa sa nekim malo umerenijim tonovima. Iako negde važi pravilo da se ističe samo jedan adut na licu, dakle ili usne ili oči, doček Nove godine je situacija kada je sasvim u redu da istaknete i jedno i drugo. Stoga preporučujemo da svoje usne učinite što senzualnijim i privlačnijim. Crveni ruž je u tome kraljevska kombinacija, ali i neki purpurni sjaj može da vaš učini neodoljivom. Ne zaboravite i nokte da nalakirate u boji koja odgovara vašoj odevnoj kombinaciji.
Savršen izgled za Novu godinu

Frizura je takođe jedna od glavnih stvari koje će učiniti da izgledate savršeno za doček Nove godine u Beogradu. Iako su već neko vreme u modi umerene lokne, ravna kosa uvek može da bude alternativa. Frizure poput dignute kose i raznih pletenica i punđa mogu da upotpune vaš elegantan izgled.

I za kraj, ne manje važno pitanje je kako muškarci da uzgledaju savršeno u novogodišnjoj noći. Žene misle da je njima lakše, ali i nije baš tako. Elegantna kombinacija sa kravatom i u svečanom odelu uvek je poželjna. Za one koji žele da izgledaju malo opuštenije, ali ipak ne žele da zanemare eleganciju, neke moderne pantalone ili farmerke u kombinaciji sa blejzerom mogu da budu pravi način da privuku poglede pripadnica suprotnog pola.
Ažurirano: Dec 7, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli