Najbolje žurke za Novu godinu

Najbolje žurke za Novu godinu

Kako napraviti najbolju novogodišnju žurku?

Ukoliko ste se već odlučili da sami organizujete žurku za Novu godinu morate da znate da to donosi i neku odgovornost. Kao domaćin žurke goste morate dočekati, zabavljati, morate se pobrinuti da hrane i pića ne nestane u toku noći....Ako gosti budu zadovoljni žurkom o njoj će se pričati bar do iduće Nove godine.
Najbolje žurke za doček 2025

Da ne dođe do neželjenih situacija, predlažemo da obratite pažnju na sledeće stvari:
- Obavezno je da obavestite Vaše komšije da ćete praviti žurku za doček Nove godine 2025. Sigurno ne biste želeli da policija prekine Vašu žurku. Budite ljubazni sa komšijama i probajte što ranije da ih obavestite da će kod Vas biti organizovano slavlje.
- Pobrinite se da u kući imate dovoljno pića. Ako već znate sta vaši prijatelju piju, probajte da nabavite baš to piće. U svakom slučaju uvek gledajte da imate u kući dovoljno vina i piva što većina ljudi i konzumira i naročito kisele vode, kad počne trežnjenje.
- Pripremite dobru muziku za doček Nove godine. Najbolje je da napravite dugačku plejlistu koju ćete u toku večeri moći da prilagođavate raspoloženju i atmosferi.
- Pošto će svi piti dosta alkohola, morate imati i pripremljenu hranu da Vam gosti ne bi popadali pijani s nogu:) Ne morate kuvati ništa specijalno, dovoljno je da imate dosta grickalica, ili da napravite male sendviče i neke salatice.
- Obratite pažnju da Vaši gosti ne dolaze automobilima na zabavu, pogotovo što će većina njih konzumirati alkohol. Bolje da dođu taksijem, ukoliko se neko ipak usudio da dođe kolima na žurku pobrinite se da ne seda pijan za volan već im obezbedite prenoćište kod Vas u stanu.

Da bi novogodišnja žurka bila uspešna, nije potrebno da portošite puno novca. Dovoljno je da društvo koje će doći bude pozitivno i da pravi dobru atmosferu. Takođe, možete reći Vašim prijateljima da ponesu neko piće ili da pripreme nešto od klope.

Ako ipak niste dovoljno razmislili i smatrate da nije bas najbolja ideja da sami organizujete žurku za Novu godinu, pogledajte našu ponudu dočeka u klubovima, kafićima, kafanama, restoranima i splavovima.
Ažurirano: Dec 4, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama
Podeli