Prognoza vremena za Novu godinu Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Da biste znali šta da obučete i kako da se pripremite za Novu godinu, pogledajte detaljnije informacije na linku Dugoročnu prognozu vremena.

Za doček Nove 2020. u Srbiji će padati susnežica i sneg. Tokom novogodišnje noći moguće je da će doći i do formiranja snežnog pokrivača. Ipak, sneg se neće dugo zadržati, već će se veoma brzo istopiti. Prema trenutnim prognozama, sneg bi trebalo da pada 30. i 31. decembra, kao i prvog dana nove godine.

Već drugog dana Nove godine u našu zemlju stiže hladni talas i zadržaće se sve do 6. januara. Nije reč o pravim mrazevima i "debelim minusima", ali će merenja biti dosta niža nego tokom decembra. Maksimalne dnevne temperature kretaće se od nula do 7 stepeni.

Kako januar bude odmicao, tako će i temperature biti sve niže i niže. Sneg i susnežica mogli bi da padaju i za Badnji dan, ali ne i za Božić. Takođe, padavine se očekuju i oko 10. januara, kao i za Srpsku novu godinu, napominjeu iz RHMZ-a.
Prognoza vremena za Novu godinu - Doček Nove godine 2023

Prema dugoročnoj prognozi, koju, kako nam iskustvo nalaže, treba uzeti sa rezervom, doček Nove godine može proći sa snegom.
Republički hidrometeorološki zavod Srbije je objavio dugoročnu prognozu za decembar da će krajem meseca postojati uslovi za padavine i sneg, temperature će biti oko nule.
Meteorolozi ipak ukazuju na to da je mala šansa da će za doček Nove godine doći do snežnih padavina.
Prema dugoročnoj prognozi sneg je u Beogradu prognoziran da pada četiri poslednja dana 2018. godine - od 28. decembra do 1. jaunara 2019.
Prognoza vremena za Novu godinu - Doček Nove godine 2023

Prognoza vremena je pokušaj predviđanja vremenskih uslova za neko područje, i zato predviđanje na duže od tri dana treba da gledamo s rezervom.
Vremenska prognoza
Prognoza vremena za Novu godinu
Prognoza vremena za Novu godinu
Prognoza vremena za Novu godinu
Prognoza vremena za Novu godinu
Prognoza vremena za Novu godinu