Sanja Vučić Doček Nove godine

Sanja za doček Nove godine nastupa u Vili Anđela

Cene se kreću od 60€ do 90€

Cena karte uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića

2024

Sanja Vučić doček Nove godine - Kopernikus 6 10 Event Centar

Kada pomislite na Sanju Vučić i doček Nove godine, znate da je pred vama veče koje će se dugo pamtiti. Već sama pomisao na ovu talentovanu pevačicu, koja je srpsku publiku osvojila kao članica senzacionalne grupe Hurricane, stvara uzbuđenje uoči Nove godine.

Sanja Vučić, danas jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, postala je sinonim za energiju, spektakl i neponovljive trenutke. Sa svojom harizmatičnom pojavom i izuzetnim vokalnim sposobnostima, ona osvaja srca publike svih generacija, bez obzira da li su u pitanju dame ili gospoda.
Sanja Vučić Doček Nove godine 2025

Doček Nove godine Beograd svake godine postavlja visoke standarde, ali sa Sanjom Vučić na splavu Kopernikus 6 10 Event Centar., doček 2024. godine biće nešto sasvim posebno. Kopernikus 6 10 Event Centar, sa kapacitetom od čak 1000 sedećih mesta, ponosno najavljuje ovaj spektakl. S obzirom na to da su sale pažljivo dizajnirane tako da svaki gost ima perfektan pogled na binu, možete biti sigurni da će vaše mesto biti idealno, bez obzira gde se nalazilo.

Uz Sanju, doček Nove godine upotpuniće i Aca Lukas, dodajući još jednu zvezdu ovom već blistavom događaju. Sa takvim line-up-om, splav Kopernikus obećava noć za pamćenje.

Budite deo ovog neponovljivog iskustva i osigurajte svoje mesto na jednoj od najtraženijih novogodišnjih žurki u Beogradu. Sanja Vučić doček 2024 obećava atmosferu koja će se prepričavati.

2023

Sanja Vučić doček Nove godine - Vila Anđela Beograd

Doček Nove godine Vili Anđela može biti pravi izbor za Vas ako ste planirali da se dobro provedete i osetite pozitivnu energiju i prazničnu euforiju. Ove godine u vili Anđela sve goste će zabavljati mladi pevački trio: Sanja Vučić, Miloš Radovanović i Teodora Toković. Vila Anđela je poznata po uslužnom i profesionalnom osoblju koje će učiniti Vaš novogodišnji boravak još prijatnijim. Vila Anđela ima kapacitet hiljadu sedećih mesta i svečana sala je veoma elegantno dekorisana. Ova svečana sala nalazi se u Borči, a vila ima svoj veliki privatni parking koji je pokriven video nadzorom. U samoj vili nalazi se najmodernija ventilacija i rasveta što će učiniti Vaš boravak još ugodnijim.
Sanja Vučić Doček Nove godine 2025

Ne postoji čovek u Srbiji koji nije čuo za Sanju Vučić nakon prošlogodišnjeg evrovizijskog nastupa, gde je zajedno sa svoje dve koleginice iz grupe Hurricane, izvela pesmu Loco,loco. Sanja Vučić dolazi iz muzičke porodice i ceo život se bavi pevanjem i komponovanjem muzike. Ona takođe piše tekstove, i za sebe i za svoje muzičke kolege. Nakon razlaza sa devojkama i raspuštanja grupe Hurricane, Sanja Vučić ove godine izbacuje svoj prvi singl pod nazivom Omađijan.

Cena novogodišnje ponude za doček Nove godine u vili Anđela iznosi od 60 do 90 evra, a cena karte zavisi od toga gde se Vaš sto nalazi u odnosu na centralnu binu u sali. Cena ponude obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama