Breskvica Doček Nove godine

Nastupiće na Trgu republike, zajedno sa Milicom Todorović, Sandrom Afrikom, di-džej Mihajlom i orkestrom Endžija Mavrića.

2024

Ovogodišnja proslava Nove godine u Beogradu, deo manifestacije "Beogradska zima," obećava nezaboravno iskustvo s bogatim kulturnim i zabavnim sadržajem.

Glavna proslava dočeka Nove godine održaće se na renoviranom Trgu republike, idealnom mestu za ovakve događaje. Na novogodišnjoj noći, 31. decembra, posetioce će zabavljati popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica. Njeno prisustvo sigurno će privući mnoge ljubitelje muzike, a njen energičan nastup obećava nezaboravnu zabavu. Pored Breskvice, na sceni će nastupiti i di-džej Mihajlo, Milica Todorović, Sandra Afrika i orkestar Endžija Mavrića. Program počinje u 21.30 i trajaće do ranih jutarnjih sati.
Breskvica Doček Nove godine 2025

Proslava se nastavlja već 2. januara, kada će se održati di-džej žurke i nastupi uličnih umetnika. Knez Mihailova ulica biće transformisana u šareni bazar koji će se protezati do Kalemegdana, gde će biti postavljeno dečje seoce sa klizalištem.

Ovaj sveobuhvatni program proslave Nove godine obećava izvanredno iskustvo za sve generacije. Breskvica će svojim nastupom dodatno ulepšati novogodišnju noć na Trgu republike, čineći ovaj doček Nove godine nezaboravnim.

2023

Ove godine Doboj će biti domaćin posebne proslave Nove godine zahvaljujući manifestaciji "Zimska čarolija," koja će privući veliki broj posetilaca. Iako nedostaje snega, očekuje se da će atmosfera biti izuzetno topla i vesela.

Centralni događaj večeri biće nastup popularne pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica. Njen energičan nastup i popularni hitovi sigurno će privući mnoge ljubitelje muzike, podižući raspoloženje na viši nivo. Breskvica će svojim hitovima i interakcijom s publikom stvoriti nezaboravnu atmosferu, ispunjenu pozitivnom energijom i entuzijazmom. Ovaj doček Nove godine obećava nezaboravno iskustvo za sve prisutne.
Breskvica Doček Nove godine 2025

Manifestacija "Zimska čarolija," koja traje od 23. decembra do 14. januara, nudi raznovrsne zabavne, kulturne, sportske i edukativne sadržaje za sve uzraste. Predstojeći doček Nove godine u parku biće vrhunac ove manifestacije, pružajući građanima Doboja i posetiocima priliku da u društvu prijatelja i porodice uživaju u prazničnoj atmosferi.

Uz bogat program i raznovrsne aktivnosti, "Zimska čarolija" će i ove godine potvrditi svoj značaj kao centralni zimski događaj u Doboju, donoseći radost i veselje svima koji će se okupiti da zajedno proslave ulazak u novu godinu.

Ažurirano: Jul 3, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama