Slađa Allegro Doček Nove godine

Doček Nove godine će se održati u Han Palastu u Beču.

2024

Provedite doček Nove 2024. godine u glamuroznom stilu u Han Palastu u Beču, uz nezaboravan muzički spektakl koji predvodi Slađa Allegro. Ovaj prestižni događaj okuplja ljubitelje dobre muzike i raskošnog ambijenta, nudeći vrhunski doživljaj za sve prisutne.

Slađa Allegro doček Nove godine, poznata po svojim hitovima energiji, sprema Novu godinu koja će biti ispunjena dinamičnim ritmovima i pesmama koje volimo. Uz nju, emotivne note donosi Adil, čiji će nastupi dodati dubinu i raznolikost večeri, čineći je savršenom za svakog gosta.
Slađa Allegro Doček Nove godine 2025

Han Palast, sa svojom reputacijom izvrsnosti, elegantnim prostorom i izuzetnom kulinarskom ponudom, predstavlja idealnu kulisu za doček koji se pamti. Pripremite se za veče bogato emocijama, sjajnom muzikom i neponovljivim trenucima.

Ovo je poziv da se pridružite ekskluzivnoj proslavi Nove godine u Beču sa Slađom Allegro, Adilom i ostalim muzičkim zvezdama. Ne propustite šansu da iskusite magiju prve noći 2024. u jednom od najlepših restorana grada, gde vas čeka noć prepuna uživanja, plesa i nezaboravnih melodija.

2023

Slađa Allegro doček Nove godine - Hotel Metropol Beograd

Hotel Metropol,jedan od najlepših prestoničkoh hotela, za doček Nove godine vam ove godine sprema neverovatno veče. Nezaboravan provod uz dve najpopularnije pevačice nanašim prostorima Slađu Allegro i Seku Aleksić.

Ponuda dočeka Nove godine obuhvata svečanu večeru na bazi švedskog stola, koktel dobrodošlice, dok se piće plaća po utrošku. Cena dočeka zavisi od pozicije stola u sali i kreće se od 120€ i 180€

Dodatne informacije o dočeku, kao i direktan kontakt organizatora, potražite na linku Slađa Allegro Doček Nove godine Metropol

Slađa Allegro za doček Nove godine nastupa i u Tarapani, sa svojom koleginisom Sekom Aleksić, a detalje potražite na Slađa Allegro Doček Nove godine Tarapana
Slađa Allegro Doček Nove godine 2025

2022

Slađa Allegro doček Nove godine 2022 - Inter Hollywood Ledine Beograd

Ako želite da odaberete restoran u kome će Vam doček Nove godine Beograd biti posebno iskustvo Inter Hollywood Ledine je pravi izbor za Vas. Luksuzno opremljen restoran je ove godine pripremio posebno ekskluzivnu ponudu, a za muzički ugođaj pobrinuće se Slađa Allegro i Samo Bob.

Slađa Allegro je muzička diva koja je zapala za oko javnosti čim se sa svojim bendom pojavila na klubskoj sceni Beograda. Hitovi poput Živim za to i Imendana su odmah postali sastavni deo svih slavlja na našim prostorima. Nakon razlaza sa bendom 2016. godine Slađa Allegro započinje solo karijeru i niže još dva hita, Jelen i Afrika.

Ako se odlučite za Inter Hollywood Ledine čeka Vas luksuzan restoran koji će biti pažljivo dekorisan u skladu sa dočekom Nove godine. Ove godine restoran je napravio posebnu bogatu novogodišnju ponudu koja obuhvata svečanu večeru i sedeće mesto. Svečana večera se sastoji od raznovrsnog predjela, ukusnog glavnog jela, velikog izbora salate i slatkog deserta. Takođe, u ponudu ulaze i bezalkoholna pića, dok će se alkoholna pića naplaćivati po specijalno sniženim novogodišnjim cenama. Cena karte za novogodišnji spektakl u Inter Hollywoodu iznosi od 80 do 140 eura u zavisnosti gde se nalazi Vaš sto u svečanoj sali. Treba napomenuti da restoran raspolaže sa ogromnim parkingom gde možete ostaviti svoj automobil ako dolazite sopstvenim prevozom.
Slađa Allegro Doček Nove godine 2025

2020

Slađa Allegro doček Nove godine 2020 - Inter Hollywood Ledine Beograd

Ako ste planirali da doček Nove godine Beograd provedete u restoranu, preporuka broj jedan je sigurno restoran Inter Hollywood Ledine. Ovaj luksuzni restoran kao i svake godine garantuje ludi provod do zore uz neverovatne pevače. Ove godine restoran Inter Hollywood Ledine angažovao je tri vrhunska pevača folk muzike da naprave nezapamćenu novogodišnju atmosferu. Slađa Allegro, Dara Bubamara i Darko Lazić zabavljaće sve goste restorana do ranih jutarnjih časova uz prepoznatljive hitove narodne muzike.

Slađa Allegro je popularna vrhunska pevačica bez čijih hitova se ne može zamisliti nijedno slavlje, pa ni novogodišnje. Hitovi poput Imendan, Živim za to i Neka ide život su Slađine pesme koje publika najviše voli, a rado ih pevaju i drugi pevači. Nakon što je uplovila u samostalnu karijeru usledili su hitovi Jelen i Afrika koje je publika takođe lepo prihvatila. Za njene kolege, Daru Bubamaru i Darka Lazića ne treba trošiti reči jer su to vrhunski pevači koji prave odličnu atmosferu na svakom svom nastupu.

Obezbedite svoje mesto na vreme u ovom vrhunskom restoranu i uživajte u odličnom muzičkom programu i gurmanskoj večeri. Cena Vaše karte zavisi od toga gde će Vam se sto nalaziti u svačanoj sali u odnosu na glavnu binu. Svečana večera, sedeće mesto i bezalkoholna pića i kafe ulaze u cenu karte, dok alkoholna pića možete dobiti po specijalnim cenama. Ako želite da budete deo velikog narodnog veselja u luksuznom restoranu ovo je mesto za Vas za doček Nove godine.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama