Andreana Čekić Doček Nove godine

Andreana Čekić za doček Nove godine peva u sali Belgrade Fair Hall 5 zajedno sa Darkom Lazićem i Džejlom Ramović

Cene se kreću od 130€

U cenu je uračunata svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića

2024

Andreana Čekić doček Nove godine - Belgrade Fair Hall 5 Beograd

Beograd je poznat po svojim grandioznim proslavama i dočeku Nove godine, ali ovog puta, prestonica Srbije podiže lestvicu još više. Andreana Čekić doček Nove godine 2024 obeležava na sjajnoj sceni Belgrade Fair Hall 5, smeštenoj u luksuznoj zoni Beograda na vodi. Ovaj doček Nove godine Beograd čini posebnim, obećavajući noć koju nećete zaboraviti.

Sa impozantnom površinom od 2.500 kvadratnih metara, Hall 5 će biti domaćin spektaklu Andreane Čekić. Savremena audio i video produkcija samo će pojačati atmosferu dok Andreana Čekić doček 2024 postavlja nove standarde za zabavu. Ali to nije sve! Meni, koji obuhvata razna jela, dezerte i pića, čini Andreana Čekić Nova godina pravom poslasticom za svakog posetioca.
Andreana Čekić Doček Nove godine 2025

Uz Andreanu, na bini će se pojaviti i Darko Lazić, kao i talentovana Džejla Ramović, obezbeđujući potpuni muzički užitak za sve prisutne. Cena karte za ovu grandioznu noć kreće se od 130 do 240 eur, ali svaki dinar će biti dobro uložen s obzirom na neograničenu konzumaciju pića, ukusnu večeru i neuporedivu atmosferu.

Ako želite da doživite pravi luksuz, tu je i ponuda smeštaja u premium hotelu Radisson Collection, koji se nalazi prekoputa sale.

Za sve one koji planiraju spektakularni doček Nove godine, Andreana Čekić doček u Beogradu je prilika koju ne smete propustiti. Uverite se sami i otkrijte zašto je Andreana Čekić doček Nove godine 2024 događaj o kojem će se dugo pričati.

2023

Andreana Čekić doček Nove godine 2023 - Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd

Andreana Čekić doček Nove godine, najpoznatija po hitu Kraljica u zlatu, ove godine prvo januarsko jutro dočekaće sa svojim obožavaocima i svim gostima u Belexpo Centru u Beogradu. Belexpo Centar doček Nove godine je i ove godine svim ljubiteljima dobre zabave omogućio spektakularnu proslavu. Andreana Čekić vlada već 20 godina muzičkom scenom, a publika je najviše pamti po učešću u petoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na samom takmičenju je osvojila šesto mesto i od tada samo niže hitove koji imaju i preko 20 miliona pregleda na muzičkoj platformi Youtube. Samo neke od njenih poznatih pesama su Blago suzama, Rođena da plačem i Srećo pojavi se. Zajedno sa Andreanom Čekić sve goste će zabavljati i Darko Lazić.

Belexpo Centar je poznat po odličnoj organizaciji svih vrsta proslava tako da ne sumnjamo da to neće biti slučaj i sa dočekom Nove godine. Ovaj prostor poseduje najbolju rasvetu i najmoderniju audio i video produkciju koja je viđena na našim prostorima. Ako imate u planu da doček Nove godine provedete u glamuroznom ambijentu uz vrhunsku uslugu obavezno razmislite o Belexpo Centru. Svi koji kupe karte za ovaj doček Nove godine imaju mogućnost da po povoljnoj ceni rezervišu noćenje sa doručkom u Hotelu Holiday Inn koji je deo Belexpo Centar grupacije.

Ako se odlučite za ovaj novogodišnji doček čeka Vas najsavremenija rasveta i praznična atmosfera koja još nije viđena na ovim prostorima. Cena karata varira od 180 do 240 eura u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u svečanoj sali. Novogodišnja ponuda podrazumeva raznovrsnu večeru sačinjenu od predjela, glavnog jela i deserta, i burek od sira ili mesa oko 2h posle ponoći.
Andreana Čekić Doček Nove godine 2025


2022

Andreana Čekić doček Nove godine 2022 - City Hall Beograd

Za sve ljubitelje dobrog provoda i kvalitetne svirke Andreana Čekić zabavljaće sve prisutne za doček Nove godine u Beogradu u City Hall-u. Dugi niz godina ova pevačica nastupa po najekskluzivnijim prestoničkim klubovima, splavovima i restoranima, a publika je obožava još od 2010. godina kada je nastupala u popularnom muzičkom takmičenju, Zvezde Granda. U takmičenju je ostala skoro do kraja i osvojila je samo šesto mesto, ali je zato objavila brojne hitove koji su veoma slušani na Youtubu i broje milionske preglede. Njena najpoznatija pesma je svakako Kraljica u zlatu, ali takođe publika voli i hitove 300 svatova, Srećo pojavi se i Zauvek ti pripadam. Andreana Čekić je poznata i po duetima sa svojim kolegama, i pesme sa Darkom Lazićem i Srećkom Krečarom doživele su veliki uspeh i slušanost kod publike. Ukoliko želite glamurozan doček Nove godine, koji se sastoji od dobrog provoda i prefinjene večere u spektakularnom ambijentu obavezno razmislite o City Hall Event Centru.

City Hall Event Centar je luksuzni prostor koji se nalazi u Bulevaru, kod Vukovog spomenika i poznat je po odličnim proslavama za različite namene. Prostor je tako koncipiran da se veoma lako transformiše u salu kakva Vam je potrebna za određeno slavlje, korporativnu zabavu ili doček Nove godine. City Hall Event Centar poznat je odličnoj organizaciji novogodišnjih večeri, spektakularnom dekoracijom i modernom rasvetom. Ovaj prostor poseduje oko 350 sedećih mesta, a u cenu novogodišnje ponude ulazi svečana večera i neograničena konzumacija pića.

Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama