Andreana Čekić - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Andreana Čekić doček Nove godine 2023 - Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd

Andreana Čekić doček Nove godine, najpoznatija po hitu Kraljica u zlatu, ove godine prvo januarsko jutro dočekaće sa svojim obožavaocima i svim gostima u Belexpo Centru u Beogradu. Belexpo Centar doček Nove godine je i ove godine svim ljubiteljima dobre zabave omogućio spektakularnu proslavu. Andreana Čekić vlada već 20 godina muzičkom scenom, a publika je najviše pamti po učešću u petoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na samom takmičenju je osvojila šesto mesto i od tada samo niže hitove koji imaju i preko 20 miliona pregleda na muzičkoj platformi Youtube. Samo neke od njenih poznatih pesama su Blago suzama, Rođena da plačem i Srećo pojavi se. Zajedno sa Andreanom Čekić sve goste će zabavljati i Darko Lazić.

Belexpo Centar je poznat po odličnoj organizaciji svih vrsta proslava tako da ne sumnjamo da to neće biti slučaj i sa dočekom Nove godine. Ovaj prostor poseduje najbolju rasvetu i najmoderniju audio i video produkciju koja je viđena na našim prostorima. Ako imate u planu da doček Nove godine provedete u glamuroznom ambijentu uz vrhunsku uslugu obavezno razmislite o Belexpo Centru. Svi koji kupe karte za ovaj doček Nove godine imaju mogućnost da po povoljnoj ceni rezervišu noćenje sa doručkom u Hotelu Holiday Inn koji je deo Belexpo Centar grupacije.

Ako se odlučite za ovaj novogodišnji doček čeka Vas najsavremenija rasveta i praznična atmosfera koja još nije viđena na ovim prostorima. Cena karata varira od 180 do 240 eura u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u svečanoj sali. Novogodišnja ponuda podrazumeva raznovrsnu večeru sačinjenu od predjela, glavnog jela i deserta, i burek od sira ili mesa oko 2h posle ponoći.
Andreana Čekić - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Andreana Čekić doček Nove godine 2022 - City Hall Beograd

Za sve ljubitelje dobrog provoda i kvalitetne svirke Andreana Čekić zabavljaće sve prisutne za doček Nove godine u Beogradu u City Hall-u. Dugi niz godina ova pevačica nastupa po najekskluzivnijim prestoničkim klubovima, splavovima i restoranima, a publika je obožava još od 2010. godina kada je nastupala u popularnom muzičkom takmičenju, Zvezde Granda. U takmičenju je ostala skoro do kraja i osvojila je samo šesto mesto, ali je zato objavila brojne hitove koji su veoma slušani na Youtubu i broje milionske preglede. Njena najpoznatija pesma je svakako Kraljica u zlatu, ali takođe publika voli i hitove 300 svatova, Srećo pojavi se i Zauvek ti pripadam. Andreana Čekić je poznata i po duetima sa svojim kolegama, i pesme sa Darkom Lazićem i Srećkom Krečarom doživele su veliki uspeh i slušanost kod publike. Ukoliko želite glamurozan doček Nove godine, koji se sastoji od dobrog provoda i prefinjene večere u spektakularnom ambijentu obavezno razmislite o City Hall Event Centru.

City Hall Event Centar je luksuzni prostor koji se nalazi u Bulevaru, kod Vukovog spomenika i poznat je po odličnim proslavama za različite namene. Prostor je tako koncipiran da se veoma lako transformiše u salu kakva Vam je potrebna za određeno slavlje, korporativnu zabavu ili doček Nove godine. City Hall Event Centar poznat je odličnoj organizaciji novogodišnjih večeri, spektakularnom dekoracijom i modernom rasvetom. Ovaj prostor poseduje oko 350 sedećih mesta, a u cenu novogodišnje ponude ulazi svečana večera i neograničena konzumacija pića.

Andreana Čekić - Doček Nove godine
Andreana Čekić - Doček Nove godine
Andreana Čekić - Doček Nove godine
Andreana Čekić - Doček Nove godine
Andreana Čekić - Doček Nove godine

Da li Andreana Čekić ima nastup za doček Nove godine?

Andreana Čekić za doček Nove godine peva u Belexpo Centar Hotel Holiday Inn Beograd zajedno sa kolegom Darkom Lazićem

Koja je cena dočeka sa Andreanom?

Cene se kreću od 180€

Šta ulazi u cenu dočeka Nove godine?

U cenu je uračunata svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića