Vlado Georgiev Doček Nove godine

2017

Najluđa noć će biti svečano obeležna i na Novom Beogradu, gde će nastupati i Vlado Georgiev.
U organizaciji najmnogoljudnije prestoničke opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za svečani doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator", a okupljene građane zabavljaće Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža.

Za reprizu dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat".

2016

Vlado Georgiev će za doček Nove godine nastupiti u Valjevu. Grad prvenstveno nije imao dovoljnosredstava za organizaciju dočeka, pa će tako deo novca pokriti anonimni donator. Prvobitno je bilo najavljeno da dočeka neće biti, ali na radost svih građana i njihovih gostiju stvar se preokrenula. Vlado je poslednji put imao nastup u Valjevu 2011.


2014

Vlado Georgijev izjavio je da još uvek nema zakazanu tezgu za doček Nove 2014. godine
Vlado Georgiev Doček Nove godine 2025


2011

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.

Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.