Vlado Georgiev Doček Nove godine

Doček Nove godine će se održati u restoranu Tata Mata na Novom Beogradu, gde će Vlada Georgiev biti glavna zvezda večeri, a pored njega veče će ulepšati i Novosadski tamburaši.

2024

Restoran Tata Mata na Novom Beogradu za doček Nove 2024. godine postavlja scene za neponovljivo veče, kombinujući gastronomske specijalitete sa vrhunskim muzičkim doživljajem. Ovo mesto, koje je već prepoznato kao raskošan kutak za sve gurmane i ljubitelje dobre muzike, priprema proslavu koja će se pamtiti.

Istaknuti muzičar Vlada Georgiev, poznat po svojim emotivnim interpretacijama i regionalnim hitovima, obećava da će ovu noć učiniti magičnom svojim nastupom. U harmoniji sa Vladom, Novosadski tamburaši će svojim melodijama dodati autentičan vojvođanski pečat večeri, nudeći savršen muzički spoj za svečani doček.
Vlado Georgiev Doček Nove godine 2025

Restoran Tata Mata, sa svojim jedinstvenim ambijentom i ekskluzivnim pristupom, predstavlja idealno mesto za one koji žele neobičan i nezaboravan ulazak u 2024. godinu. Posvećenost kvalitetu u svakom zalogaju i nota, restoran garantuje ne samo zadovoljstvo apetita, već i duše.

Pozivamo vas da budete deo ove izuzetne noći, gde će spoj izvrsne hrane, emotivne muzike i tradicionalnog gostoprimstva stvoriti trenutke koji se pamte. Dočekajte Novu godinu u restoranu Tata Mata, gde vas očekuje veče ispunjeno radosti, smehom i muzikom koja dotiče srce.

2017

Najluđa noć će biti svečano obeležna i na Novom Beogradu, gde će nastupati i Vlado Georgiev.
U organizaciji najmnogoljudnije prestoničke opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za svečani doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator", a okupljene građane zabavljaće Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža.

Za reprizu dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat".

2016

Vlado Georgiev će za doček Nove godine nastupiti u Valjevu. Grad prvenstveno nije imao dovoljnosredstava za organizaciju dočeka, pa će tako deo novca pokriti anonimni donator. Prvobitno je bilo najavljeno da dočeka neće biti, ali na radost svih građana i njihovih gostiju stvar se preokrenula. Vlado je poslednji put imao nastup u Valjevu 2011.


2014

Vlado Georgijev izjavio je da još uvek nema zakazanu tezgu za doček Nove 2014. godine

2011

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Vlado Georgiev Doček Nove godine 2025

Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Ažurirano: Mar 12, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama