Peđa Medenica Doček Nove godine

Nezaboravan doček Nove godine održava se u Belgrade Fair Hall 3 na Savskoj promenadi.

Na dočeku će nastupati Peđa Medenica i Zorana Mićanović.

2024

Ako tražite nezaboravan provod za doček Nove godine u Beogradu, Belgrade Fair Hall 3 je mesto koje ne smete propustiti. Smeštena na Savskoj promenadi, u blizini Beograda na vodi, ova lokacija kombinuje eleganciju i vrhunski provod.

Belgrade Fair Hall 3 nudi visoke standarde, poput onih u Belgrade Fair Hall 5. Sa ogromnom binom od 80 kvadratnih metara, visokim plafonima i vrhunskom rasvetom i zvukom, doživljaj će biti kao na koncertu svetskih muzičkih zvezda. Veliki LED ekrani poboljšavaju vizuelni ugođaj, a sala bez stubova garantuje odličan pogled sa svakog stola.
Peđa Medenica Doček Nove godine 2025

Za spektakularnu atmosferu na dočeku Nove godine pobrinuće se Peđa Medenica i Zorana Mićanović, obećavajući noć punu odlične muzike i nezaboravnog provoda.

Cene ulaznica se kreću od 85€ do 140€, zavisno od pozicije stola u sali. Cena uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Gosti će uživati u neograničenoj konzumaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, što dodatno doprinosi opuštenoj atmosferi i zabavi. Svečana večera, uključena u cenu ulaznice, biće pažljivo pripremljena kako bi zadovoljila i najprobirljivije ukuse.

Zbog popularnosti ovog događaja, preporučujemo da rezervišete svoje mesto na vreme. Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u jednom od najimpresivnijih prostora u Beogradu! Belgrade Fair Hall 3 vas čeka sa vrhunskom zabavom, odličnom muzikom i nezaboravnim iskustvom.

2023

Pripremite se za nezaboravan doček Nove godine u Čikagu! Holiday Inn će biti domaćin spektakularnog događaja u organizaciji Balkan Sound Promotion, produkcije poznate po vrhunskim američkim turnejama balkanskih muzičkih zvezda.

Za vrhunsku atmosferu pobrinuće se neka od najvećih imena balkanske muzičke scene: Peđa Medenica, Elma Sinanović
i Adnan Nezirov
. Njihovi nastupi obećavaju noć punu hitova, plesa i sjajne energije.
Peđa Medenica Doček Nove godine 2025

Posebni gosti, uključujući NBA zvezde poput Gorana Dragića, Nikole Vučevića i Marka Simonovića, pridružiće se slavlju, donoseći dodatnu dozu glamura i uzbuđenja. Prisustvo ovih sportista dodatno će obogatiti događaj i učiniti ga još posebnijim.

Doček Nove godine trajaće do ranih jutarnjih sati uz bogat muzički program i vrhunsku organizaciju. Nataša i Ibro iz Balkan Sound Promotion-a obećavaju noć za pamćenje i najavljuju mnoge slične događaje tokom godine.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog dočeka Nove godine. Uz Peđu Medenicu, Elmu Sinanović i Adnana Nezirova, doček Nove godine u Čikagu biće događaj koji se ne zaboravlja!

2022

Pripremite se za senzacionalan doček Nove godine u Event centru Kopernikus 610! Ovaj jedinstveni događaj će vas oduševiti nastupima legendarnih izvođača, predvođenih Peđom Medenicom, čiji hitovi diraju pravo u srce.

Kopernikus 610, poznat po nezaboravnim novogodišnjim proslavama, ove godine priprema još spektakularniji doček. Pored Peđe Medenice, veče će ulepšati i Rada Manojlović svojim nastupom, obećavajući vrhunsku zabavu.
Peđa Medenica Doček Nove godine 2025

Event centar Kopernikus 610 se nalazi na jedinstvenoj lokaciji s fenomenalnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu. Savremeni dizajn prostora, vrhunska oprema, rasveta i ozvučenje osiguravaju nezaboravno iskustvo na najvišem nivou.

Beograd je poznat po svojim spektakularnim proslavama Nove godine, a Kopernikus 610 se ove godine izdvaja kao jedan od najekskluzivnijih izbora za doček. Specijalno osmišljena ponuda garantuje vrhunsku zabavu za sve posetioce.

Pripremite se za veče puno hitova, sjajne atmosfere i spektakularnih nastupa. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite novogodišnju noć koju ćete dugo pamtiti! Doček Nove godine u Beogradu
nikada nije bio bolji!

Ažurirano: Jul 3, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama