Rada Manojlović Doček Nove godine

Doček Nove godine sa Radom Manojlović se organizuje u restoranu Primavera u Ulcinju, u Crnoj Gori.

2024

U Ulcinju, restoran Primavera otvara svoja vrata za spektakularn doček Nove godine sa zvezdom večeri, Radom Manojlović. Ovaj događaj obećava ne samo vrhunsku zabavu uz hitove popularne pevačice, već i veče ispunjeno iznenađenjima, specijalnim trenucima i sjajnom atmosferom.

Rada, sa svojom neodoljivom energijom i šarmom, osigurava da će svaki gost doživeti nezaboravne trenutke plesa i veselja. Restoran Primavera je za ovu priliku pripremio atraktivan program i meni koji zadovoljava i najizbirljivije ukuse, kombinujući tradicionalne delikatese sa modernim kulinarskim trendovima.
Rada Manojlović Doček Nove godine 2025

Ulaznice su dostupne po cenama koje omogućavaju svima da učestvuju u proslavi, sa opcijama koje uključuju sve od osnovnog ulaza do paketa sa večerom. Cene startuju od 20 eura, nudeći pristupačan način da se doživi magija novogodišnje noći, dok paket od 60 eura nudi i kompletanu večeru.

Doček Nove godine u Ulcinju sa Radom Manojlović u restoranu Primavera predstavlja idealan izbor za sve koji žele da uđu u Novu godinu uz fantastičnu muziku, odličnu hranu i neponovljivu atmosferu. Pripremite se za noć koja obećava ne samo sjajnu zabavu, već i stvaranje uspomena koje će trajati večno. Ne propustite šansu da budete deo ove čarobne noći.

2023

Rada Manojlović doček Nove godine 2023 - Hotel Jugoslavija Beograd

Organizatori dočeka u Hotelu Jugoslavija su ove godine za vas spremili pravi užitak. Pored dobro poznatog ekskluzivnog prostora i velikog izbora hrane i pića za nezaboravan doček Nove godine 2023 će biti zaduženi Rada Manojlović i Amar Gile.
Rada Manojlović Doček Nove godine 2025

Hotel Jugoslavija se nalazi na keju na obali Dunava i u njemu se organizuju najlepše proslave u sali koja ima kapacitet 550 mesta. U okviru hotela se nalazi i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem, a to dodatno olakšava uživanje u novogodišnjoj noći.

Cene za proslavu Nove godine se kreću od 130€ do 200€ i zavise od pozicije stola, a ulaznice uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Detaljne informacije o dočeku možete pogledti ovde Rada Manojlović doček Nove godine 2023

2022

Rada Manojlović, vodeća zvezda balkanske folk scene, ove godine nastupaće za doček Nove godine u Kopernikus 610 Event Centru, ramu uz rame sa Peđom Medenicom, vrhunskim pevačem i odličnim poznavaocem dobre žurke. Rada Manojlović i Peđa Medenica će zapaliti atmosferu u Kopernikus 610 Event Centru poslednjeg dana stare godine i svim posetiocima će priuštiti proslavu za pamćenje.
Rada Manojlović Doček Nove godine 2025

Kopernikus 610 Event Centar je idealan izbor ako želite da najluđu noć provedete na reci u luksuznom ambijentu na Ušću. Tokom dočeka Nove 2022. godine možete uživati u pogledu na grad, Kalemegdansku tvrđavu i Pobednika jer su zidovi restorana konstruisani od stakla.

Svako ko je bar malo upoznat sa beogradskim provodom ili sa žurkama na Balkanu zna da folk pevačica Rada Manojlović sa svojim repertoarom dovede atmosferu do usijanja. Sa stažom koji je duži od jedne decenije i hitovima koje poznaju svi Rada Manojlović sa pravom uživa titulu najpopularnije pevačice mlađe generacije čiji se energični nastupi pamte. Rezervišite svoju kartu na vreme, jer tamo gde je dobar provod, karte se brzo razgrabe. Pored svojih prepoznatljivih hitova, popularna pevačica pevaće i hitove svojih koleginica, dok će sa kolegom Peđom Medenicom izvesti poznate duete. Pored dobre pesme u ovom prestoničkom restoranu očekuje Vas vrhunska hrana i profesionalno osoblje.

2020

Poznata zvezda srpske folk muzičke scene, Rada Manojlović, ove godine zapaliće salu u City Hall event centru za doček Nove godine 2020. I ove godine se traži karta više za City Hall event centar, jer će glavna zvezda novogodišnje večeri biti pevačica narodne muzike, Rada Manojlović, koja će rame uz rame sa svojim kolegom, Bobanom Rajovićem zabavljati goste do ranih jutarnjih sati. Kada se govori o folk muzici ne postoji čovek na Balkanu koji nije upoznat sa repertoarom ove folk pevačice koja pravi sjajnu atmosferu na nastupima. Dugogodišnjim radom i velikim brojem hitova koji traju i više od 10 godina Rada Manojlović sa razlogom uživa titulu pevačice koja pravi energičnu atmosferu na svim svojim nastupima, širom Srbije i Evrope.
Rada Manojlović Doček Nove godine 2025

Ako se odlučite da Novu godinu dočekate u City Hall event centru budite spremni da se odlično provedete, samo rezervišite svoju kartu na vreme. Ova legendarna pevačica narodne muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.

U novogodišnjoj noći Radi Manojlović će se pridružiti i Boban Rajović, njen poznati kolega pevač, koji će zagrejati atmosferu svojim popularnim pesmama, pre svega hitom Piroman.

Osoblje City Hall event centra je poznato po visokom nivou profesionalnosti, tako da ćete biti zadovoljni uslugom, izborom pića i količinom hrane.

Već je prodato dosta karata, tako da požurite, osigurajte svoje mesto na vreme, i uživajte u hitovima, poput Bole ove usne neverne, Marakana, Bolje ona nego ja, Rođendan i druge. Svi koji su ikada bili na nastupima folk zvezde, Rade Manojlović, znaju da ona dovede atmosferu do usijanja, tako da se ništa manje ne očekuje u novogodišnjoj noći. Ako ste željni dobrog prestoničkog muzičkog spektakla obavezno pogledajte ponudu za City Hall event centar i nastup Rade Manojlović.

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović i Boban Rajović - Nova godina 2020.

2016

Rada Manojlović - doček Nove godine 2016. Hotel Hedonic - dočekajte Novu godinu u prelepom ambijentu hotela Hedonic uz Radu Manojlović, Mišu Lagunu i Avala Grand Bend će nastupiti samo za Vas u najluđoj novogodišnjoj noći.

2015

Dočekajte Novu godinu u event centru Atlantis uz Radu Manojlović u pratnji Miše Lagune. Sjajan enterijer, vrhunska usluga i spektakularna energija Rade Manojlović će biti dovoljni za odličan provod u novogodišnjoj noći. Očekuje vas bogat švedski sto, veliki izbor pića, a cena se kreće od 40 eur.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama