Đani Doček Nove godine

Đani nastupa u Event Centru Garden Hill za doček Nove godine.

Cene ulaznica u Event Centru Garden Hill za doček Nove godine se kreću od 100€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali.

U cenu ulaznice je uključeno elegantno mesto za sedenje, kompletna večera i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri.

2024

Đani doček Nove godine - Restoran Garden Hill i Inter Hollywood Ledine

Kako završavamo još jednu godinu i s nestrpljenjem očekujemo novi početak, svi tragamo za mestom gde će Doček Nove godine biti ne samo zabava, već i iskustvo koje ćemo pamtiti. Ako želite da svoj doček provedete uz melodije jednog od najpoznatijih pevača u regionu, Đani Nova godina je pravi izbor za vas.

Đani će svojim hitovima ulepšati veče gostima u restoranima Garden Hill i Inter Hollywood na Ledinama. A ukoliko ste upoznati sa kvalitetom zabave i usluge u ovim restoranima, znate da je Đani doček 2024. prava prilika da iskusite novogodišnji spektakl. A uz prisustvo popularne Jane, ova noć će garantovano postati magična!

Stoga, ne čekajte! Rezervišite svoje mesto i budite deo nezaboravnog Doček Nove godine uz Đanija i Janu. Dočekajte 2024. godinu na način koji zaslužujete - uz ritmove, osmeh i priče koje ćete prepričavati.

2023

Doček Nove godine uz Radišu Trajkovića Đanija u Event Centru Garden Hill će biti nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Nova godina će biti dočekana uz sjajnu muziku i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri, kao i svečanu večeru.

Cena ulaznice za doček Nove godine se po osobi kreće od 100€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. U cenu ulaznice je uključeno elegantno mesto za sedenje, kompletna večera i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri. Radiša Trajković Đani će nastupati u ovom prelepom prostoru i učiniti da doček Nove godine bude potpuno drugačiji i poseban.
Đani Doček Nove godine 2025

Event Centar Garden Hill ima četiri zone sa različitim cenama. Plava zona košta 100€ po osobi, zelena zona 120€, crvena zona 130€, a crna zona 150€. Bez obzira na izbor zone, posetioci će uživati u prelepom ambijentu Event Centra Garden Hill i nastupu Radiše Trajkovića Đanija.

Doček Nove godine uz Radišu Trajkovića Đanija u Event Centru Garden Hill je prilika koju ne treba propustiti za sve one koji žele da proslave početak nove godine uz dobru muziku i sjajnu atmosferu.

Kompletnu ponudu i direktan kontak organizatora potražite na linku Đani doček Nove godine 2023

2022

Prošla je jedna Nova godina bez žurki i nastupa pevača, ali zato za ovaj doček očekujemo duplo bolji provod. Tako će biti i u Event centru Garden Hill gde će pravi lom napraviti Đani.

Očekuje vas najbolja ponuda pića, ali i fenomenalni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje. U cenu ulaznice je uračunato svečano sedenje, svečana večera kao i bezalkoholna pića, dok će se alkoholna pića naplaćivaće se po promotivnim cenama. Cena dočeka se kreće od 100€ do 160€ u zavisnosti od pozocije stola.

Više informacija o dočeku možete pogledati na linku Doček Nove godine Đani
Đani Doček Nove godine 2025


2020

Radiša Trajković Đani i Andreana Čekić za Novu godinu nastupaju u prelepom restoranu Stadion hall.

Đani je poznat kao neko ko pravi neverovatnu atmosferu i zato ga prati krilatica No Đani, no party. Sjajan je dvojac sa koleginicom Andreanom te možete očekivati nezaboravan provod do jutra. Veliki izbor hrane i pića i sjajna organizacija dočeka ostaviće vas bez daha, zato požurite da rezervišete svoju kartu na vreme.2019

Radiša Trajković Đani i Jana Todorović zabavljaće vas za doček Nove godine 2019. u modernom i elegantnom hotelu Majdan.
Hotel Majdan se nalazi 6 km od centra grada, 8 km od Beogradskog sajma.

Informacije i rezervacije možete dobiti putem linka - Đani i Jana - doček Nova godine 2019.
Đani Doček Nove godine 2025


2018

Proslavite Novu 2018.godinu sa Radišom Trajkovićem Đanijem u klubu Vanilla u Montlingenu u Švajcarskoj. Za doček Nove godine društvo na bini će mu praviti bosanski dvojac Buba Corelli i Jala brat.
Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama