Milica Todorović Doček Nove godine

Milica Todorović i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, najavile su svoj nastup za doček Nove godine na Trgu u Beogradu.

Pevačice Milica Todorović i Breskvica najavile su nastup na Trgu za doček Nove godine.

2024

Za doček Nove godine 2024 na Trgu republike u Beogradu, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima vrhunskih izvođača, uključujući Milicu Todorović, Anđelu Ignjatović "Breskvica", Sandru Afriku, di-džeja Mihajla i orkestar Endžija Mavrića, obećavajući vam nezaboravnu novogodišnju noć.

Glavni grad Srbije, Beograd, sprema se za veličanstvenu proslavu dočeka Nove godine 2024, spremajući jedinstvenu i nezaboravnu atmosferu punu muzičkih atrakcija i kulturnih dešavanja. Doček Nove godine u Beogradu postaje epicentar svečanosti i zabave, privlačeći veliki broj posetilaca i postavljajući nove standarde za novogodišnje proslave.
Milica Todorović Doček Nove godine 2025

Ovaj događaj, koji je deo popularne manifestacije "Beogradska zima", uključuje više od 50 različitih dešavanja namenjenih kako Beograđanima tako i turistima. Glavni događaj proslave će biti na Trgu republike, koji je nakon renoviranja savršena kulisa za ovakav važan događaj.

2023

Poznati turistički centar Zlatibor i Hotel Tornik poziva sve ljubitelje dobre muzike i odlične zabave da dočekaju Novu godinu uz nastup Nikole Rokvića i Milice Todorović.

Ponuda za novogodišnji aranžman obuhvata 4 noćenja/5 dana, od 30.12.2022. do 03.01.2023. godine, na bazi polupansiona. Gostima će biti na raspolaganju živa muzika tokom dana u Wine baru (30.12. od 18h do 22h, 31.12. i 01.01. od 16h do 20h) i u Rotacionom restoranu (02.01. od 18h do 22h). Za doček Nove godine i reprizu su obezbeđene svečane večere koje će se održati od 21h do 03h (piće nije uključeno u cenu).

U okviru muzičkog programa, za Novu godinu nastupiće Nikola Rokvić, dok će za reprizu nastupiti Milica Todorović. Moguća je doplata od 30 eur po osobi za obe noći za sto do podijuma.
Milica Todorović Doček Nove godine 2025

Za decu će biti obezbeđena animacija tokom dočeka Nove godine i reprize, a mogu prisustvovati dočeku u svečanoj sali uz doplatu (puna cena ulaznice za decu uzrasta 12 godina i starije, 50% popusta na cenu ulaznice za decu od 6-12 godina, 40 eur za decu do 6 godina). Gosti hotela mogu uživati u neograničenom korišćenju Spa&Wellness centra i Fitness-a, kao i u dečijoj igraonici i mini aqua parku.

Cena za novogodišnji aranžman za dve osobe, 4 noćenja iznosi 146.659,00 rsd. Cene dočeka Nove godine i reprize za eksterne goste iznose 150€ za doček Nove godine i 100€ za reprizu (piće nije uključeno u cenu).

Zlatibor je idealna destinacija za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način uz odličan provod i vrhunsku uslugu. Rezervišite svoj smeštaj na vreme i uživajte u praznicima.

2019

Milica Todorović ove godine neće nastupati na dočeku Nove godine. Odlučila je da ovaj praznik provede sa svojim prijateljima i uživa u prazničnoj atmosferi. Međutim, za doček Srpske Nove godine, pevačica je ugovorila nastup i nastupiće na Gradskom trgu u Čačku.
Milica Todorović Doček Nove godine 2025

2018

Milica Todorović i Stevan Andjelković će dočekati Novu godinu u Beogradu u novootvorenom Event Centru Kopernikus 6.10 na Ušću kod muzeja Savremene umetnosti.

Posetioci će moći da uživaju u nezaboravnoj novogodišnjoj noći sa dva vrhunska pevača i odličnom atmosferom. Event Centar Kopernikus 6.10 nudi moderan i elegantan ambijent, a doček Nove godine će biti organizovan na najvišem nivou.

Doček Nove godine u Event Centru Kopernikus 6.10 sa Milicom Todorović i Stevanom Andjelkovićem je savršena opcija za sve ljubitelje dobre muzike i zabave. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu novogodišnju noć u Beogradu.

2016

Milica Todorović za doček Nove godine nastupa u predivnoj kongresnoj dvorani na zagrebačkom Velesajmu.

Za ludi provod za Novu godinu i najbolju novogodišnju atmosferu pobrinuće se miljenica zagrebačke publike Milica Todorović.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama